Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати батькам на Новий Рік

Що подарувати батькам на Новий Рік
 

Сучасний світ наповнений всілякими гаджетами, які роблять наше життя простішим і приємнішим. Отримати новомодний гаджет в подарунок на Новий Рік буде радий кожен представник молодого покоління, а ось старшим людям, як наші батьки, такі штучки ні до чого, та й якимись речами їх навряд чи здивуєш. Так чим же можна порадувати батьків на Новий Рік?



Щоб відповісти на це питання, пропонуємо згадати, чим жили наші батьки, що для них було цінне в часи їхньої молодості? Адже є дуже багато речей, які для них були межею мрій в ті часи, і напевно залишилися такими і зараз. Наприклад, сходити в театр на улюблену виставу, квитки в яку було не дістати. Так чому б не виконати заповітну мрію, тим більше що сьогодні зовсім не складно купити квитки в будь-який театр на будь-яку виставу. Такий подарунок батьки неодмінно оцінять по достоїнству.

За часів молодості наших батьків весь їхній відпочинок зводився до того, щоб поїхати в село до бабусі, а в найкращому випадку – в якійсь санаторій. Тоді подорожувати, і тим більше, їздити за кордон, мало хто міг собі дозволити. Сьогодні ж всі кордони відкриті, а комфортні авіалайнери зроблять відпочинок легким і приємним. Європа, Азія, Індія – все це не тільки відкрито, але і доступно сьогодні. Подаруйте своїм батькам подорож, адже подивитися нові країни і відчути дух інших культур – це неймовірно захоплююче.

Тоді в дефіциті було безліч речей, і я думаю, якщо гарненько розпитавши батьків, у вас з'явиться цілий список нездійснених бажань, які сьогодні можна виконати легко і просто. Можливо, ваша мама завжди мріяла про фарфоровий сервіз або позолочений годинник, а батько насправді завжди хотів надувний човен для риболовлі або справжній набір снастей на всі випадки життя. Адже, погодьтеся, сьогодні придбати ці речі зовсім не складно, а батьки настільки звикли собі у всьому відмовляти, що вже і не замислюються над тим, щоб купити собі все це.

Якщо ви хочете побачити багато щастя і море подяки в очах батьків, тоді просто виконайте одну з тих мрій, яким так і не судилося збутися в їхній глибокій молодості. А нам залишається побажати вам щасливого Нового Року, і нехай в наступаючому році неодмінно знайдеться місце і для виконання вашого бажання!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас