Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зберегти волосся густим і міцним. Поради експерта

Як зберегти волосся густим і міцним. Поради експерта
 

Складно знайти дівчину, яка повністю задоволена станом свого волосся. До того ж навіть красиве і густе волосся з часом може стати причиною засмучень. Але не варто засмучуватися! Повернути волоссю колишній блиск і силу допоможуть ваше бажання і поради нашого експерта, трихолога, к. м. н., Директора Центру здоров'я волосся, президента Асоціації трихологів України Ірини Попової.



«Причин, що призводять до тонкості і ламкості волосся, досить багато, і вони різноманітні, - зазначає Ірина Попова. - Це і незбалансоване харчування, і проблеми зі щитовидною залозою, і стресові стани, і гормональний дисбаланс, і, звичайно ж, неправильно підібрані засоби по догляду і лупа! Наукові дослідження доводять, що лупа може негативно впливати на волосся, пошкоджуючи його поверхню і викликаючи тонкість волосяного волокна».

зробити волосся густим і міцнимЗа словами фахівця, одними з найпоширеніших є проблеми ослабленого і тонкого волосся або його витончення. Таке волосся потребує особливого догляду. Ось кілька порад експерта:

1. Не розчісуйтесь занадто часто. Пам'ятайте, що розчісування – це стрес для волосся!

2. Спробуйте поміняти гребінець: ідеально підійдуть гребені, просочені спеціальним складом (олією макадамії, ши, аргановою олією).

3. Включіть в раціон харчування продукти, які містять достатню кількість рослинних і тваринних білків, вітамінів і амінокислот.

4. Фарбуйте волосся щадними барвниками без аміаку або фарбою на рослинній основі.

5. Для стимуляції росту та профілактики стоншування волосся застосовуйте продукти однієї лінійки – шампунь, кондиціонер, тонік – вони підсилюють і доповнюють дію один одного.

6. Регулярно використовуйте засоби для боротьби з лупою.

7. Варто звертати увагу на засоби, які у своєму складі містять поєднання кофеїну, пантенолу і ніацинаміду. Кофеїн активує ріст волосся, пантенол, як тонка вуаль, огортає кожну волосину захисною плівкою і до 10% збільшує його товщину. А ніацинамід зволожує шкіру голови, стимулює кровообіг і підсилює її захисну функцію.

Ці прості правила допоможуть поліпшити стан волосся – а це так важливо для кожної дівчини, адже від того, який вигляд має волосся, безпосередньо залежить її емоційний стан, впевненість у собі і в своїх силах.

«Волосся – чарівний індикатор здоров'я. Якщо воно стає тонким, тьмяним і ламким, це може не тільки вибити з колії, а й ввести в стан депресії, - говорить експерт. – Але вирішити проблеми набагато простіше, ніж здається! Досить використовувати спеціальні засоби, які забезпечать негайний результат і допоможуть додати блиск і пишність вашим локонам ».

зробити волосся густим і міцнимДобре, що в наш час знайти відповідні засоби зовсім не складно. Наприклад, одна з останніх новинок – колекція head&shoulders «Густі та міцні». Вона створена спеціально для жінок, які хочуть перетворити своє тонке і слабке волосся, відчувши негайний ефект. А також зберегти його протягом тривалого часу і запобігти повторному виникненню проблем.

Експертна формула продуктів діє відразу в двох напрямках, піклуючись про волосся і шкіру голови. Волосся стає відчутно більш пружним, еластичним і щільним, отримує захист від зовнішніх пошкоджень і зміцнюється зсередини, а бар'єрна функція шкіри голови посилюється. Крім того, нові продукти містять запатентовану технологію head&shoulders, що забезпечує до 100% свободи від лупи*.

зробити волосся густим і міцнимУ колекцію head&shoulders «Густі та міцні» входять шампунь, шампунь і бальзам-ополіскувач 2в1, а також інноваційний засіб - тонік «Екстрагустота волосся». В основі цього унікального продукту – особливе поєднання трьох активних інгредієнтів: пантенолу (провітамін В5), ніацинаміду (вітамін В3) і кофеїну.

Шампунь або шампунь і бальзам-ополіскувач 2в1 «Густі та міцні» слід використовувати в щоденному догляді для очищення волосся і позбавлення від лупи. Тонік «Екстрагустота волосся» можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся один раз на день перед звичайною укладкою. Після потрібно помасажувати шкіру голови, щоб рівномірно розподілити засіб. Змивати його не потрібно.

Засоби колекції «Густі та міцні» ефективно діють в комплексі, допомагаючи жінкам вирішити проблеми тонкого волосся і бути впевненими в собі кожен день!

* Видимої лупи при регулярному застосуванні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас