Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості валентинки з дітьми своїми руками

Прості валентинки з дітьми своїми руками
 

День Святого Валентина – це свято не тільки для дорослих, але і для дітей. Згадайте самі, скільки разів ви закохувалися в школі, не кажучи вже про, так званих, «женихів і наречених» в дитячому садку. А адже діти в усьому хочуть бути схожими на своїх батьків, і напевно ваше чадо захоче теж привітати свою пасію в цей день. Замість того щоб відмовляти, просто допоможіть дитині зробити просту і оригінальну валентинку своїми руками.



ідеї валентинок для дітей

Наприклад, ось таку валентинку зможе зробити будь-яка дитина своїми руками. Для цього, візьміть аркуш білого двостороннього картону, складіть навпіл. Посередині всередині листівки або по центру на її лицьовій (зовнішній) стороні прикріпіть вирізане сердечко. За допомогою ластику на олівці і фарб по контуру серця врозкид зробіть круглі відбитки різних відтінків. Потім зніміть вирізане серце, і листівка готова, залишилося тільки підписати її.

ідеї валентинок для дітей

Цей варіант ще простіший. Серцевину (втулку) від туалетного паперу складіть у формі серця і дайте малюкові, нехай творить. Вмочуючи її у фарбу і роблячи відбитки на листівці, у нього неодмінно вийдуть рівні і красиві сердечка.

ідеї валентинок для дітей

А ось ще один неймовірно простий варіант, який під силу будь-якій дитині. Для цього візьміть аркуш кольорового паперу, складіть навпіл і дайте малюкові обвести олівцем власну долоньку. Далі залишається вирізати відбиток, і красива валентинка готова. Якщо цей варіант здасться дитині дуже простим, тоді нехай прикрасить валентинку, як захоче.

ідеї валентинок для дітей

Оригінальну валентинку можна зробити і за допомогою вирізаних сердечок. Для цього з кольорового паперу виріжте 7 різнокольорових невеликих сердечок. На листівку наклейте кілька ниточок (як мотузочки у повітряних кульок), а поверх них підготовлені сердечка. У вас вийде ось така симпатична «повітряна» валентинка!

ідеї валентинок для дітей

Ну а більш старшим діткам можна запропонувати зробити ось такий симпатичний вазон з сердечками. Для цього візьміть невеликий горщик для кімнатних квітів, палички (бамбукові, олівці або для квітів), кольоровий картон і клей. А далі нехай дитина виріже красиві сердечка і листочки з картону, і за допомогою клею зробить 5 красивих «квітів» з сердечками замість квітників. Закріпити в горщику композицію краще всього за допомогою оазису. Така композиція неодмінно порадує будь-якого вчителя, бабусю чи сестру.

Любові вам і вашим дітям!

Автор: Сальникова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас