Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подивитися в декреті

Що подивитися в декреті
 

Декретна відпустка на те й відпустка, щоб відпочити від роботи, налаштувати свою нервову систему на потрібний лад і нарешті хоч трохи просто насолодитися життям. І якщо ви давно мріяли навчитися в'язати, вишивати, вивчити іноземну мову, та що завгодно – робіть це, лише б це приносило вам максимум задоволення.



А може в божевільному розпорядку дня між роботою, тренуваннями, прибиранням, готуванням і процедурами для себе вам постійно не вистачало часу просто посидіти і подивитися серіал? Тоді пропонуємо вам невелику добірку серіалів, які обов'язково вам сподобаються.

Любов і ненависть. Це – класична історія Ромео і Джульєтти, двох воюючих сімей і, звичайно ж, любові, тільки на новий, сучасний лад. Цей турецький серіал завоював величезну кількість шанувальників по всьому світу. То ж рекомендуємо і вам насолодитися красивою історією кохання двох абсолютно різних людей. Але, як кажуть, від любові до ненависті один крок...

Анатомія пристрасті. Як у нас часто кажуть, «робота – це другий дім», так і в серіалі «Анатомія пристрасті» молоді інтерни, тільки закінчивши інститут, проходять в міській лікарні в Сієтлі жорстке навчання, щоб стати першокласними лікарями, і паралельно з цим намагаються вирішити свої особисті проблеми.

Дві дівчини без копійчини. Дуже позитивний і життєрадісний серіал про двох молодих і абсолютно різних дівчат, яких об'єднує лише квартира. Офіціантка з передмістя і колишня багата спадкоємиця посилено збирають гроші на власний бізнес – виробництво домашніх кексів.

Місто хижачок. Ще один дуже кумедний серіал про те, як головна героїня, переживши важке розлучення, намагається знову налагодити своє особисте життя, і це після 40. Непроста ситуація, та все ж, як розвернуться події далі, радимо подивитися самостійно.

Правильна дружина. Це серіал про справжню жінку, якою в глибині душі відчуває себе кожна з нас. Після сексуального скандалу, в який був замішаний чоловік Алісії, він тут же потрапляє до в'язниці, і їй нічого не залишається, як згадати про свою освіту і знову стати адвокатом, і тут вона всім втерла носа.

Ці серіали завоювали масу прихильниць і вважаються найкращими «жіночими» серіалами, якщо, звичайно, не брати до уваги давно популярних Відчайдушних домогосподарок, Секс і місто, Щоденників вампіра, Гордість та упередження та інших чудових серіалів, які навряд чи вдасться хоч трохи посунути з їхніх позицій. Бажаємо вам приємного перегляду!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас