Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

НОВИЙ ARIEL ГЕЛЬ – ПОРОШОК І ГЕЛЬ В ОДНОМУ ЗАСОБІ*

НОВИЙ ARIEL ГЕЛЬ – ПОРОШОК І ГЕЛЬ В ОДНОМУ ЗАСОБІ*
 

Найкращі якості порошку для кольорової білизни та рідкого засобу для прання від Ariel в одній пляшці!

ЯК ЗБЕРЕГТИ ЛЮБОВ ДО СВОГО ОДЯГУ

Часто трапляється, що улюблений одяг раптово перестає подобатися. А вам відомо, чому так відбувається? Фахівці Ariel вирішили всерйоз розібратися в цьому питанні. Ми знаємо, що відчуття, що передаються вашими органами почуттів, безпосередньо впливають на те, як ви сприймаєте привабливість свого одягу (його вид, дотик до шкіри і запах). Це сприйняття на підсвідомому рівні визначає ваше рішення – одягти чи ні. Прання за пранням ваш одяг може втрачати первісний вигляд, текстуру і запах, які ви так любили, і тоді ви прибираєте його все глибше в шафу. Тому вкрай важливо підібрати засіб, який буде НЕ ТІЛЬКИ очищати ваш одяг, АЛЕ також допоможе вам захистити і поліпшити його стан, щоб ваші улюблені наряди довше зберігали свій вигляд, текстуру і свіжість.

ДОПОМОГА У ЗБЕРЕЖЕННІ КОЛЬОРУ

Згідно з результатами загальноєвропейського дослідження, проведеного Ariel, більшість речей у кошиках для брудної білизни – це кольорові речі та вироби з тканин, що вимагають особливого догляду для виведення плям, захисту кольору та покращення вигляду, запаху і текстури.

«Незважаючи на те, що сім з десяти опитаних у Східній Європі жінок (63%) заявляють, що стежать за еволюцією засобів для прання білизни, супутньої процесу зміни тканин, більше половини з них (79%) як і раніше використовують пральний порошок».

Отримані результати підтверджують: споживачі знають про те, що при виробництві сучасного одягу використовується більша різноманітність тканин, ніж будь-коли раніше, проте продовжують користуватися звичайним пральним порошком, тому що він добре відпирає плями. При цьому споживачі розуміють, що при використанні порошку існує висока ймовірність пошкодження делікатних тканин. Знають вони і про те, що рідкі засоби для прання зберігають чудовий зовнішній вигляд виробів, але при цьому не видаляють складних плям. Тому вибір засобу для прання – це завжди компроміс для споживача.

Завдяки глибоким знанням про тканини і розумінню потреб споживачів фахівці Ariel розробили абсолютно новий продукт, який не тільки очистить, але й допоможе захистити і поліпшити зовнішній вигляд речей. А значить, якість прання вдалося підняти на новий рівень.

Мода і тканини постійно удосконалюються, а разом з ними повинні удосконалюватися і засоби по догляду за одягом: новий рідкий засіб для прання від Ariel – наступний етап розвитку в цій галузі. Рідкий засіб – це новий пральний порошок!

Як новий рідкий засіб від Ariel може відновити зовнішній вигляд, текстуру і запах вашого одягу

Ariel рідкий порошок - це нове покоління рідких засобів для прання. Він володіє чистячою силою порошку і при цьому не залишає розводів на тканині, не пошкоджує її структуру і колір.

• Рідка формула Ariel була розроблена для прання різних типів тканини і має виняткову здатність видаляти плями. Новий засіб очищає і захищає ваш улюблений одяг, покращуючи при цьому ті його характеристики, які сприймаються органами почуттів – вид, текстуру і запах речей.

• Спеціальний ковпачок для попередньої обробки білизни допомагає новому засобу Ariel гель, подолавши зовнішній шар, доставити всередину плями діючі компоненти формули глибокого очищення, розробленої одночасно таким чином, щоб не пошкодити волокна тканини.

НОВИЙ ARIEL ГЕЛЬ – ПОРОШОК І ГЕЛЬ В ОДНОМУ ЗАСОБІ*

Через п'ять років роботи фахівців відділу досліджень і розробок, після проведення більше 2000 споживчих інтерв'ю був створений НОВИЙ Ariel гель, призначений для споживачів, бажаючих за допомогою одного засобу домогтися чистоти одягу, ефективного видалення плям і захисту тканини.

Новий Ariel гель поєднує в собі найкращі якості прального порошку Ariel для кольорової білизни і делікатність рідкого засобу для прання, забезпечуючи чистоту і захист зовнішнього вигляду сучасних тканин.

Принцип дії:

• Ariel гель збагачений запатентованим комплексом супер-очищувальних компонентів – комплексом глибокого очищення (Deep Clean Complex).

• До складу Deep Clean Complex входить безліч ензимів, полімерів-підсилювачів чистоти і потужних поверхнево-активних речовин, які дозволяють йому справлятися зі складними і сальними плямами без шкоди для тканини.

• Упаковка нового Ariel гелю має унікальний ковпачок для попередньої обробки, спеціально створений для забезпечення потужного впливу на плями і делікатного – на колір і малюнок тканини.

• Завдяки рідкій формі Ariel гель не залишає розводів на тканині і допомагає зберегти чудовий зовнішній вигляд одягу та його колір.

DEEP CLEAN COMPLEX: ПОТУЖНЕ ОЧИЩЕННЯ СУЧАСНИХ ГАРНИХ ТКАНИН

Щоб домогтися найвищої якості видалення плям від Ariel, фахівці бренду збагатили новий Ariel гель, додавши в нього запатентований комплекс супер-очищувальних компонентів під загальною назвою Deep Clean Complex. До складу Deep Clean Complex входять наступні активні речовини, поєднання яких допомагає справлятися зі складними і сальними плямами без шкоди для вашого одягу:
 
Компоненти Дія
Ензими Спрямоване очищення шляхом розщеплення плям, поділу їх на дрібні частини, які легше піддаються очищенню
Підсилювачі чистоти – полімери Підсилюють очищаючі властивості засобу для прання за рахунок перенесення поверхнево-активних речовин безпосередньо на плями і сприяють більш глибокому проникненню в тканину
Поверхнево-активні речовини Розчиняють і видаляють частини жирових забруднень і плям, які потім змиваються з одягу, забезпечуючи таким чином глибоке очищення тканин

«РОЗУМНИЙ» КОВПАЧОК ДЛЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ: ФАКТИ

Натхненні прагненням до ідеального результату, максимальної ефективності та турботою про речі, фахівці Ariel створили спеціальний ковпачок для нового Ariel гелю. Він дає можливість обробляти окремі плями і отримувати негайний очищуючий ефект ще до завантаження білизни в пральну машину.

ковпачок для Ariel гелюДозування:спеціальні насічки для точного дозування.

Нанесення: унікальний носик для акуратного нанесення.

Розподіл: нова структура поверхні для розподілу засобу по тканині для обробки великих плям.

Очищення: гнучка ребриста кромка червоного кольору для делікатної попередньої обробки складних плям.

Додаткові переваги ковпачка для попередньої обробки:

• Він відтирає і руйнує структуру плям, дозволяючи формулою глибокого очищення Deep Clean Formula проникати всередину.

• Щітка (ребриста кромка ковпачка для попередньої обробки) забезпечує потужний вплив на плями і дбайливий догляд для тонких тканин.

• Зручність – засіб можна нанести безпосередньо на пляму, не зачіпаючи решту виробу.

• Один ковпачок виконує дві функції – попереднє очищення і дозування засобу.

Чи знаєте ви, що спеціальний ковпачок для попередньої обробки нового Ariel гелю, який ви бачите на зображенні вище, з'явився після 36 місяців розробок, тестування 100 різних концепцій і 40 прототипів, вивчення думок 1000 споживачів і обробки більше 2000 плям!

ARIEL: БІЛЬШ НІЖ 45 РОКІВ ІННОВАЦІЙ

Новий Ariel гель – новітня унікальна розробка Ariel. Більше 45 років Ariel безперервно вдосконалює свою продукцію, незмінно пропонуючи такі рішення, які дозволяють спростити процес прання і повсякденне життя споживачів в цілому. Змінюються потреби – змінюється й Ariel.

* Рідкий засіб для прання Ariel зі спеціальним ковпачком для попередньої обробки плям поєднує в собі високу якість прання з порошком Ariel Color і дбайливе ставлення до тканини рідких засобів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас