Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

23 лютого на робочому місці – чим пригостити, як відсвяткувати і чим привітати колег

23 лютого на робочому місці – чим пригостити, як відсвяткувати і чим привітати колег
 

У переддень 23 лютого, всі ми починаємо замислюватися про те, що ж подарувати і як привітати дорогих колег з цим святом. Всі колективи різні, як в плані співвідношення чоловіків/жінок, корпоративної етики, часу святкування, так і в плані суми, якою жінки готові зібратися, щоб привітати своїх колег. Але, не дивлячись на всі ці відмінності, питаннями, що подарувати, як відсвяткувати і чим пригостити, переймаються абсолютно всі!

Що подарувати?

Найприємніший подарунок для будь-якого чоловіка в цей день – це щось ексклюзивне. Наприклад, це може бути флешка з вигравіруваним ім'ям, блокнот з відтиснутими ініціалами, стильні ручки і т.д. В залежності від бюджету, можна замовити і пляшки спиртних напоїв з оригінальними етикетками, 3D футболки, іменні сертифікати на що-небудь, дружні шаржі або обійтися більш банальними чоловічими сувенірами, які ніколи не розчаровують – краватки, візитниці, ділові блокноти, ключниці, шарфи і т.д.

Чим пригощати?

Якщо святкування намічається під час обідньої перерви, тоді найкращим варіантом стане, звичайно ж, простий фуршет, який ви зможете накрити самі або замовити їжу з доставкою. Якщо ж у вашому офісі подібні свята прийнято відзначати більш масштабно, тоді можете організувати пивну вечірку або здивувати своїх колег справжньою польовою кухнею. Дуже до речним в будь-якому випадку буде тематичний тортик, який обов'язково порадує ваших колег.

Як відсвяткувати?

Тут вже вам видніше, що більше припаде до душі вашим чоловікам. Але, як приклад, ось вам кілька незвичайних ідей: караоке, жартівливе нагородження, тематична фотосесія (у військовій формі), Мафія, «Що? Де? Коли? », Свято в коробці (готовий сценарій з тематичними конкурсами можна купити в інтернеті), фотокабінки, розваги на приставці (танці, спортивні змагання). А ті, хто любить святкувати поза офісом, можуть відправитися в боулінг, пейнтбол, лазертег або придумати квест для своїх улюблених колег.

Як бачите, придумати можна що завгодно. Так що, дорогі панянки, досить ламати голову, і швидше починайте готуватися до свята!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас