Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Крісло мішок – відмінний вибір для дитячої кімнати

Крісло мішок – відмінний вибір для дитячої кімнати
 

Крісло мішок – не тільки стильний, але й дуже зручний і практичний предмет меблів, особливо, якщо мова йде про дитячу кімнату. Жодна дитина і навіть підліток не залишиться байдужим до таких крісел. Та що вже говорити, дорослим теж дуже подобається відпочивати на цих м'яких і суперкомфортних пуфах. Тому, якщо ви задумалися над придбанням крісла мішка для дитячої, це безперечно варто зробити.



Крісло мішок стане справжньою прикрасою дитячої. Повірте, ваш малюк буде в захваті від такої оригінальної речі в його кімнаті. Плюс, ці предмети меблів допомагають заощадити чимало простору, якого в наших квартирах зазвичай так не вистачає. Коли дитина не користується пуфом, його можна легко пересунути в кут, а якщо таких крісел декілька – скласти одне на інше (так вже точно не вийде зі звичайними кріслами). А коли гості приходять до вас, ви без зусиль зможете перетягнути їх і в свою кімнату.

Далі ж давайте поговоримо про те, як вибрати якісне крісло мішок для дитини.

У сучасних магазинах вибір безкаркасних меблів, у тому числі і дитячих, дійсно великий. Бажаючи вибрати крісло мішок для дитячої кімнати, вам потрібно керуватися тими ж правилами, що і при виборі звичайних меблів. Перш за все, безкаркасні меблі повинні бути виготовлені з якісних матеріалів.

Найкращим наповнювачем для крісел мішків вважається пінополістирол. Ці «кульки» є екологічно безпечними, вони не вбирають вологу і запахи, через що безкаркасні меблі з даним наповнювачем максимально довго залишаються новими. Плюс, цей наповнювач легко підлаштовується під «форми» того, хто сидить у кріслі, але не «збивається» при тривалому використанні.

Що ж стосується оббивки, зверніть увагу на те, що даний матеріал обов'язково повинен «дихати», тому краще вибирати крісла мішки з оббивкою з натуральних матеріалів: бавовна, льон, вовна. Також врахуйте, що ви обираєте крісло мішок для дитини, а значить, воно повинно легко чиститися – подивіться, чи можливо зняти з нього чохол, щоб випрати його, і наскільки це просто чи складно у обраній вами моделі.

Сучасна різноманітність дизайнів безкаркасних меблів також велика. Тому тут вже вам слід орієнтуватися на власний розсуд. Ви можете вибрати крісло мішок або пуф, виходячи з тематики дитячої кімнати, в стилі улюбленого мультфільму чи персонажу, а також просто з гарним принтом або яскравий однотонний виріб.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас