Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Удосконалення англійської мови

Удосконалення англійської мови

Як кажуть: "Скільки людей, стільки й думок". Питання щодо навчання та підвищення знань з англійської мови викликає суперечки і дискусії, і сьогодні ми стикаємося з різними проблемами під час пошуку найкращого засобу для розширення знань з англійської. Працюючи з іноземними мовами викладачі курсів Glebov виділили 5 головних ідей щодо удосконалення англійської мови. Для кожної з цих ідей ми навели рекомендації, поради та зауваження. Що стосується наших викладачів, то ми випробовували багато методів, і тільки деякі з них підходили нашим учням і були реальною допомогою у вирішенні їхніх проблем.

1. Знати і мотивувати себе

По-перше, визнайте свою власну здатність вчитися і знайдіть ваш стиль навчання. Не варто кидатися на першу найкращу методику лише через те, що про неї написали в інтернеті або ж Вам порекомендували це знайомі. Те, що для одного буде добре, для іншої людини у кращому випадку буде безкорисним. Якщо у вас найкраще розвинена візуальна пам'ять, то шукайте зображення, відео та графіки, які доповнюють силу запам'ятовування. Якщо у вас найкраща словесна пам'ять, використовуйте текстові джерела. Учні зі слуховою пам’яттю матимуть користь від прослуховування радіо.

Методом проб та помилок або з допомогою надійних друзів визначте, які ваші сильні та слабкі сторони стосовно англійської мови, а потім визначте, що саме вам потрібно поліпшити. Встановіть розумні і досяжні цілі, які можуть служити орієнтиром для вас, та для вашого прогресу. Такими цілями можуть бути: розвиток словникового запасу, запис на офіційні курси навчання, читання книги або приєднання до англійських форумів для живого спілкування.

2. Практика, практика, практика

Вивчення мови – це більше, ніж просто читання тексту або прослуховування викладача. Регулярно пишіть англійською, це допоможе практикувати англійський словник і синтаксис. Публікуйте свої праці на блозі, який заохочує читачів до написання відгуків. Використовуйте он-лайн сайти для завантаження свого відео, де ви говорите на добре відомі Вам теми англійською мовою. Пишіть листи або повідомлення електронної пошти до англомовних учасників, якщо ви впевнені, що цей учасник також відправить вам лист у відповідь. Беріть участь в активному форумі на тему, з якою ви добре ознайомленні, так як там ви можете дізнатися жаргон ваших захоплень, кар'єри чи інших інтересів, ознайомитися зі специфічною лексикою та термінами зі сфери, що Вас цікавить.

3. Використовуйте веб-джерела

Використовуйте надійні веб-джерела, щоб читати і слухати, як інші говорять англійською мовою на тему, з якою ви добре знайомі і знайдіть професійно написані статті, що пов'язані із Вашою роботою. Дивлячись та слухаючи, як інші використовують жаргон, сленг і професіоналізми в контексті, ваша впевненість буде зростати. Дивіться відео на рідній мові з субтитрами англійською, або англійською мовою з субтитрами на рідній мові, щоб побачити, як ті самі ідеї часто мають різні ідіоми і вирази. Регулярно спілкуйтесь з носіями англійської мови і попросіть їх оцінювати ваш рівень мови та давати доречні зауваження та поради. Читання англійською мовою новин збільшить ваш словниковий запас слів і покаже структуровані шаблони письма.

4. Грайте англійською

Співайте караоке англійською мовою, щоб практикувати дикцію і словниковий запас. Читайте комікси англійською мовою, щоб дізнатися національні назви вулиць та національні особливості. Дивіться фільми виключно англійською мовою. Популярний фільм має один рівень дискурсу, в той час як незалежний або художний фільм має інший. Ознайомтесь з навчальними іграми англійською мовою, з такими як Нінтендо, які мають кілька рівнів навчання.

5. Поїдьте за кордон і...

спілкуйтесь там з носіями мови, щоб почути їх особливу вимову та їхню рідну мову на практиці в повсякденному житті. Пам'ятайте, що застосування декількох способів вивчення забезпечить повніше задоволення і прискорить ваш темп вивчення англійської.

На привеликий жаль багато хто женеться за заняттями із носіями мови, забуваючи, що година розмови не замінить перебування у країні, де розмовляють цією мовою. Більше того, якщо займатися з носієм на регулярній основі, то за ціною це буде те саме, що й тижнева поїздка закордон. Але повірте, користі, вражень та мотивації для подальшого вивчення мови буде набагато більше.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас