Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати молодятам в день весілля?

Що подарувати молодятам в день весілля?
 

Ви запрошені на весілля і ламаєте голову, що подарувати молодятам? Хочеться, аби подарунок був оригінальним, потрібним та бажаним, а також, щоби не повторювався з подарунками інших гостей.



Після весілля на молоду пару чекають приємні клопоти: облаштування власного побуту, звивання сімейного гніздечка. Саме тому, такими традиційними є весільні презенти у вигляді побутової техніки (пилосос, електрична м’ясорубка, блендер, мультиварка, кухонний комбайн, праска і т. ін.) – погодьтеся, така популярність подібних подарунків є цілком виправданою. Тим паче, якщо ви знаєте, що після весілля молодята планують орендувати квартиру, або переїхати у власне нове житло, такі практичні речі дуже згодяться їм в найближчому часі.

З цієї ж причини завжди актуальними подарунками залишаються: набір рушників чи столових приборів, красива постільна білизна, посуд. Проте, через таку популярність подібних подарунків, ви ризикуєте бути неоригінальними, а в молодят наступного дня після весілля може виявитися цілий склад постільної білизни та махрових рушників. Саме через такі конфузи все частіше сьогодні наречені вдаються до наступної практики, яку давно використовують за кордоном: напередодні хвилюючої події молоді люди розміщують, наприклад, на сторінці в соціальних мережах список бажаних подарунків, а гості вже можуть між собою «поділитися»: хто що даруватиме. Проте, це зручно і доступно не для усіх гостей.

Даруючи достатньо практичні подарунки, ви маєте знати соціальний статус молодят, рівень та стиль їхнього життя, а ще – їхні смаки. Бо якщо майбутня молода сім’я звикла обирати тільки найкраще, користується лише останніми новинками техніки, то скромний блендер з мінімумом функцій може розчарувати наречених. Або, якщо житло молодят витримано, наприклад, в стилі хай-тек, а ви вручите їм у вигляді весільного подарунку витончений чайний сервіз з позолотою та багатим рельєфом у типовому бароковому стилі – такий, безумовно, чудовий презент може стати просто зайвим в домі молодої сім’ї.

Подарувати гроші – найлегший варіант, не треба довго заморочуватись, берете відповідну суму, кладете у конверт і даруєте. Такий подарунок дійсно може бути дуже доречним, адже за подаровані гроші молодята зможуть купити те, що самі забажають, або ж з’їздити в подорож чи просто відкласти гроші, а згодом, доклавши потрібну суму, зробити більш вагому покупку. Проте і гроші можна подарувати в оригінальний спосіб, без банального конверту. Наприклад, ви можете скласти купюри (добре, якщо їх буде багато, тому краще розміняти на дрібніші) в прозору банку, приклавши їх до стінок, а в середину насипати цукерок, таким чином наповнивши банку. Горло банки накрийте красивою тканиною та перев’яжіть стрічкою – так ви зможете оригінально піднести грошовий подарунок без конверта. Доповніть такий презент відповідним тостом і він точно запам’ятається молодятам та гостям.

Ще один безпрограшний варіант дарунку нареченим – щось, що прикрасить їхнє свято: замовте для них феєрверк, або організуйте романтичний запуск повітряних куль чи небесних ліхтариків, можна також подарувати шоу-програму, наприклад вогняне видовище, бармен-шоу, виступ артистів чи ін. Звісно, заздалегідь треба сказати про це нареченим, аби вони не замовляли чогось подібного (можна сказати про вашу ідею батькам наречених, щоби вони потурбувалися, аби не було дубляжу на святі, а наречені не знали про ваш сюрприз). Можна також замовити для наречених весільний кортеж, організацію фуршетного столу, або інших весільних деталей – такий подарунок, безперечно, буде дуже доречним, але зважте також на те, наскільки близькими ви є з молодятами.

Нехай ваш подарунок буде корисним та бажаним для молодят. Вдалого вам святкування!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас