Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Де купити недорогі дитячі товари у Львові?

Де купити недорогі дитячі товари у Львові?

Ціни на брендові дитячі речі в спеціалізованих львівських магазинах і великих торгових центрах сьогодні цілком можуть шокувати молодих батьків, які не мають особливого досвіду покупок. Вони з подивом виявляють, що вартість приданого для новонародженого, яке потрібно взяти з собою в пологовий будинок, виявляється вищою, ніж середньостатистична зарплата.



Вивчаючи цінники на зимовому одязі, ми бачимо, що пуховий комбінезон для однорічної дитини за вартістю можна порівняти з маминим пальто, при тому, що носити його малюк буде від сили один сезон. Якісний одяг, товари для догляду за дитиною, іграшки, інші дитячі товари – покупка всього цього загрожує поглинути без залишку сімейний бюджет. На жаль, справа в більшості випадків йде саме так.

У пошуках альтернативи не варто бігти на стихійний ринок з надією вишукати хоч мало-мальськи варту річ серед товарів від безіменних китайських брендів. Існують можливості придбати недорогі товари для дітей, не ставлячи під загрозу їхнє здоров'я, без ризику отримати отруєння через токсичні барвники, викликати подразнення або алергічні реакції через синтетичні тканини. Та й термін служби товару ноу-нейм може виявитися рекордно коротким, в той час як якісна річ від солідного європейського виробника, відслуживши навіть кільком дітям, зберігає більшість первинних характеристик і не деформується.

Чи варто купувати дитячі речі б\в? Сток і секонд-хенд стають виходом для багатьох сімей, хоча останній варіант і викликає масу негативних відгуків через специфічну обробку товарів хімікатами, запах яких не завжди вдається вивести навіть після декількох прань різними засобами. Але є і ще один спосіб недорого зробити якісні та економні покупки навіть для тих, кого не приваблює перспектива ритися навперебій з іншими матусями в купі дитячих речей, вишукуючи, як дорогоцінний скарб, виріб з биркою. Заглянувши на сайт Клубок (http://lvov.klubok.com/), Ви виявите найширші можливості придбати недорогі дитячі речі відмінної якості.

Переваги покупок на цьому сайті – це прямі комунікації з продавцями з різних регіонів України, що дозволяють отримати додаткові фото і реально оцінити стан речі. Також Ви маєте можливість знайти продавця зі свого міста і при особистій зустрічі здійснити безпечну покупку, взяти участь у вигідних оптових спільних покупках на сайтах виробників і так далі. Нерідко в розділ «дитячі речі б\в» потрапляє одяг, який купувався для фотосесій і не може вважатися уживаним, або ж взуття, яке встигли одягнути 1-2 рази і дитина виросла з нього. Як правило, якісні покупки можна зробити тут дуже вигідно і дешево. Приємного вибору та успішних угод!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас