Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати чоловічий наручний годинник в подарунок?

Як вибрати чоловічий наручний годинник в подарунок?
 

Наручний годинник – це не просто аксесуар, який завжди вкаже точний час, а скоріше, важлива деталь, яка виділяє ділового чоловіка з натовпу. Якщо ви хочете здивувати свого чоловіка стильним і оригінальним наручним годинником, обов'язково прочитайте цю статтю – в ній ми розповімо, як правильно вибрати чоловічий наручний годинник в подарунок коханому, колезі або начальнику.



Стильний наручний годинник по праву вважається одним з найкращих подарунків для чоловіків. Однак, вибираючи годинник в подарунок, важливо не помилитися з кольором, формою, розміром і матеріалом, про що ми і поговоримо далі.

Вибираючи годинник в подарунок коханому, важливо звернути увагу не стільки на бренд, скільки на стиль виробу. Форма, колір та інші деталі повинні максимально гармоніювати зі звичним гардеробом вашого обранця. Якщо ваш чоловік віддає перевагу класиці, то і годинник має бути відповідним – круглий або прямокутний, з одним циферблатом, простими лініями і шкіряним ремінцем. А для того щоб подарунок став по-справжньому пам'ятним і нагадував про найкращі моменти спільного життя, на зворотному боці можна зробити гравіювання.

Якщо ви хочете піднести годинник в якості подарунка колезі, зверніть увагу на трендові ділові моделі. У цьому випадку не варто купувати занадто дорогий подарунок самостійно, щоб не поставити колегу в незручне становище – виберіть або якісну репліку за прийнятною ціною, або ж, якщо хочете подарувати все ж дорогий годинник, піднесіть подарунок від усього колективу. Такий подарунок неодмінно сподобається молодим амбітним чоловікам, які захоплені своєю кар'єрою.

Якщо мова йде про начальника, то тут недорогим подарунком не відбудешся. Зазвичай у таких статусних чоловіків і так є кілька ділових моделей годинників, подарованих на попередні свята. Якщо ви хочете здивувати шефа, зверніть увагу на високотехнологічні моделі з секундоміром, таймером, турбійоном або календарем. Загалом, як і в кожній іграшці, чим більше усіляких функцій – тим краще. Спортивні моделі з можливістю приймати смс або одночасно слухати радіо однозначно сподобаються тим, хто любить займатися спортом і стежить за собою.

Кажуть, годинник не найкращий подарунок - «він відраховує час, що залишився». Але і від такої поганої прикмети завжди можна відкупитися, заплативши натомість монеткою, завдяки чому можна вручити подарунок у жартівливій формі і трохи повеселити винуватця торжества.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас