Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яскраві ідеї для дитячого свята

Яскраві ідеї для дитячого свята
 

День народження – найулюбленіше, і таке довгоочікуване свято для кожної дитини! І як же хочеться подарувати трохи казки своєму маленькому чуду в цей особливий для нього день! Банальне застілля навряд чи буде цікаво вашому малюкові, тому ми хочемо запропонувати кілька свіжих і оригінальних ідей з організації дитячого дня народження, які допоможуть урізноманітнити свято, зробити його яскравим і незабутнім як для іменинника, так і для його маленьких гостів.



Шоу мильних бульбашок. Тільки уявіть сотні бульбашок, що переливаються всіма кольорами веселки в променях сонячного світла – ну хіба це не казка?! Важко знайти дитину, яка б не захоплювалася цим прекрасним видовищем, тим більше, якщо йдеться про справжнє шоу мильних бульбашок, в якому візьмуть участь як звичайні бульбашки, так і справжні гіганти. А хто б з малюків не хотів побувати всередині справжньої мильної бульбашки?!

Спілкування з тваринами. Всі діти, без винятку, просто обожнюють тварин. Так чому б не організувати дитяче свято на справжньому іподромі, у дельфінарії або на страусиній фермі, де кожна дитина зможе не тільки познайомитися з тваринами, але і покататися верхи на коні або поні, поплавати з дельфінами або погодувати страусів? Це не тільки корисно в плані загального розвитку дитини, але і подарує імениннику масу яскравих і незабутніх вражень.

Піньята. Дуже жива і цікава гра, від якої просто в захваті мільйони дітей у всьому світі. У нашій країні піньята поки що не користується настільки широким попитом, а даремно! Для дітей молодшого віку робиться піньята на мотузках, перетягуючи які, конструкція ламається, і як бонус малюки отримують гору солодощів. Старшим дітям можна запропонувати зіграти в класичний варіант гри з зав'язаними очима і палицею, за допомогою якої необхідно розбити саму піньяту.

Майстер-клас. Якщо все вищеперелічене для вас вже пройдений етап, тоді чому б не організувати для своєї дитини справжній майстер-клас на честь дня народження? Приготування смачного десерту або піци, декорування різних предметів, малювання на піску і багато іншого здатне захопити малюка надовго і подарувати йому і його гостям безліч яскравих спогадів.

Аніматор. Професійні аніматори, будь то клоуни, герої улюблених мультфільмів чи фокусники, подарують в цей день незвичайні пригоди і поведуть іменинника та його друзів у казковий світ чарівництва. Сьогодні послугами дитячих аніматорів із задоволенням користуються багато батьків, тому знайти відповідного персонажа не складе труднощів навіть у невеликому місті.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас