Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гель-лаки для нігтів: переваги та недоліки

Гель-лаки для нігтів: переваги та недоліки
 

Ця стаття буде корисна тим читачкам, які чули про такі популярні зараз гель-лаки для нігтів, але ще не встигли випробувати їх на собі. Звичайно ж, у цього покриття є безліч переваг, і більшість модниць погодиться з тим, що воно того варте. Тим більше що зараз, щоб зробити гелевий манікюр, навіть не обов'язково ходити в салон – все необхідне можна купити в магазинах, після чого ви зможете з легкістю покривати нігті гель-лаком в домашніх умовах.



Але, як і у всього на світі, у гелевих лаків є і свої недоліки. Далі ми розповімо вам про всі плюси і мінуси даного покриття і дамо пару слушних порад для гелевого манікюру вдома.

Переваги гель-лаків для нігтів

- У першу чергу варто відзначити те, що гелеві лаки, на відміну від звичайних, набагато довше тримаються на нігтях. Залежно від того, наскільки міцні у вас нігті, ви зможете проходити з таким покриттям від одного до трьох тижнів.

- За рахунок своєї міцної текстури гель-лаки зміцнюють нігті – нігтики, покриті гель-лаком, не так часто кришаться і ламаються.

- Гелеві лаки виглядають набагато красивіше за звичайні – вони лягають рівно і не втрачають блиск, за рахунок чого ваш манікюр завжди виглядатиме так, ніби ви щойно нафарбували нігті.

- Остання, але не менш важлива перевага – це економія часу і грошей. Так, спочатку вам доведеться витратитися, щоб купити все необхідне для гелевого манікюру. Але в підсумку ваш час і витрачені кошти окупляться, адже манікюр доведеться робити рідше, і куплені лаки (та інші засоби для манікюру) прослужать вам багато місяців.

Переваги гель-лаків в порівнянні зі звичайними очевидні, особливо для зайнятих ділових леді, які не хочуть йти на компроміси, вибираючи між привабливістю своїх ручок і вільним часом, якого завжди так не вистачає.

Недоліки гелевих лаків

- Зняти гель-лак з нігтів не так вже й просто, але якщо ви купите засіб, призначений саме для зняття даного покриття, проблем у вас не виникне. Для тих, хто не хоче витрачатися на додаткові засоби, є кілька ефективних способів зняття гелевого покриття з використанням звичайного ацетону.

- Ще одним недоліком гель-лаків вважається необхідність використання УФ-лампи для підсушування нанесеного покриття. Так, без такої лампи вам навряд чи вдасться зробити красивий і рівний гелевий манікюр, на неї доведеться витратитися.

- Через використання ультрафіолету для підсушування лаку на нігтях, подейкують про шкоду даного манікюру і загрозу у вигляді раку шкіри. Але ми і так постійно перебуваємо під впливом УФ-променів, тому, чи побоюватися даного упередження, вирішувати тільки вам.

Поради:

- Якщо ви вирішили робити гелевий манікюр в домашніх умовах, обов'язково придбайте крем або масло для зволоження кутикули, яка може стати сухішою.

- Наносьте гель-лак тонким шаром на нігті і переконайтеся, що він не потрапив на шкіру (все зайве необхідно витерти перш, ніж сушити покриття в УФ-лампі).

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас