Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо якісний гаманець

Вибираємо якісний гаманець

Гаманець, насправді, дуже важливий і функціональний аксесуар, який може багато розповісти про свого власника. Скільки разів за день ми беремо гаманець в свої руки, відкриваємо, закриваємо його, дістаючи зсередини купюри, картки... Саме в цей момент, коли ми демонструємо свій гаманець – вкотре повідомляємо оточуючим про свій стиль і смак, а ще, про своє ставлення до грошей.



Отже, ви вибираєте гаманець, на що потрібно звернути увагу?

• Про якість гаманця (як і сумки) багато що говорить його підкладка. Розстебніть виріб, загляньте всередину: як пришита підкладка, як виконаний шов, чи не стирчать нитки. Сам шов повинен бути акуратним і рівним, а стібки досить дрібними (якщо стібок широкий – більше шансів, що нитка в цьому місці може з часом розірватися). Що стосується якості тканини, з якої виготовлена підкладка, зверніть увагу на її переплетення, найбільш зносостійким вважається діагональне переплетення (візуально видно, що нитки тканини переплетені по діагоналі).

• Акуратні шви гаманця з ідеальними стібками – важлива складова якості, яка говорить про те, що виріб прослужить довго, а виробник піклується про свого клієнта і поважає його. Зверніть увагу на дрібні деталі: наприклад на бігунок, шкіряний він чи текстильний, шви на ньому також повинні бути рівними і охайними, іноді саме такі дрібниці повідомляють нам про якість виробу. Якщо деталі гаманця не прошиті, а проклеєні – він, швидше за все, розлізеться в найближчому майбутньому.

• Звичайно, найбільш вдалий вибір – гаманець з натуральної шкіри, однак, сучасні шкірозамінники також мають досить пристойний вигляд і хороші характеристики, є зносостійкими. Перше, що видає неякісний матеріал – різкий синтетичний запах. Ще один спосіб визначити, з якого матеріалу зшитий гаманець – подивитися на виворіт в місці згину або на краю виробу: якщо виворіт ворсистий, замшевий – гаманець шкіряний, якщо ж гладкий або покритий клаптиком тканини – маєте справу зі штучною шкірою.

• Важливий момент також – якість фурнітури: справність замків, заклепок, блискавок.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас