Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зекономити на авіа перельоті під час подорожі?

Як зекономити на авіа перельоті під час подорожі?

Усі ми любимо відпочивати, як без цього?! Але багато з нас обмежують себе одноманітними маршрутами, вважаючи, що більш далека поїздка, подорож за кордон – це недосяжна розкіш, на яку ніколи не заробити. Насправді, існує безліч способів зекономити на поїздці за кордон. Один із них – «правильно» купити авіаквитки.

Заощаджуємо на авіа перельоті

Отже, паспорт у вас є, де відпочиватимете – вирішили. Залишилось купити авіаквитки, тут важливо не прогадати.

- Ви, мабуть, знаєте, що вартість авіаквитків на один і той самий рейс варіюється, залежно від часу доби, тижня, місяця. Важливо це врахувати, адже для чого вам переплачувати? Перед покупкою порівняйте ціни на квитки, наприклад в різні дні тижня (у вихідні та п’ятницю квитки дорожчі).

- Чим ближче до дати польоту – тим дорожче квитки (оптимально купувати квитки за два-три місяці до запланованої дати).

- Буває, зайдеш на сайт авіакомпанії вдруге – а ціни вже «підскочили». Спробуйте очистити cookies в браузері і знову відкрити сторінку рейсу.

- Якщо бажаєте зекономити, уникайте «пікових періодів», тобто подорожуйте в «не сезон». Так ви зекономите не лише на авіаквитках, а й на інших складових подорожі.

- Летіть з пересадками, - так ви потратите дещо більше часу на дорогу, зате зможете заощадити свої гроші. Часто літати з пересадкою виявляється дешевше, ніж летіти прямим рейсом. Якщо ви купуєте квитки з пересадкою «одним квитком», то всі сегменти у вас будуть в одному бронюванні, якому присвоєно єдиний код. Якщо два сегменти виконуються однією і тією ж авіакомпанією, не варто боятися короткого проміжку між рейсами. У разі затримки літака авіакомпанія буде зобов'язана посадити вас на інший рейс і вирішити супутні проблеми.

- Буває, що в всі рейси в те місто, куди ви плануєте летіти – дорогі. Спробуйте пошукати квитки в точку, розташовану неподалік, а вже до потрібної точки добиратися наземним транспортом – можливо так вдасться заощадити.

- Не беріть зайвого багажу – навіщо вам переплачувати за те, що ви везете зайву кофтину чи п’яту пару босоніжок? Вдома зважте свій багаж, аби контролювати ситуацію, знати точно, що у аеропорту не доведеться викладати додаткові гроші за «зайві кілограми».

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас