Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно носити аксесуари

Як правильно носити аксесуари

Стиль твориться за допомогою аксесуарів – так стверджують багато стилістів. Даремно деякі жінки просто ігнорують аксесуари, вважаючи їх чимось не обов'язковим або навіть зайвим. За допомогою аксесуарів можна додати індивідуальності будь-якого образу.

Тим більше, аксесуари – це щось початково жіноче: легко надати жіночності кожному стилю, додавши аксесуарів. Однак, погодьтеся, невдало підібрані аксесуари можуть зіпсувати будь-який, навіть самий модний look. Насправді, вибирати і носити аксесуари – це справжнє мистецтво, якому треба вчитися кожній жінці.

Вибираючи аксесуари, ви, насамперед, повинні врахувати загальний стиль вашого образу. Що мається на увазі? Наприклад, якщо сьогодні ви вирішили одягнутися в повсякденному або навіть злегка спортивному стилі (кросівки, джинси, футболка з яскравим принтом і т.п.), то, звичайно, сюди аж ніяк не підійдуть масивні прикраси, гламурні окуляри з камінням або елегантна сумочка-клатч.

Хтось скаже: «А як же змішування стилів, експерименти?». Дійсно, зараз на піку моди сміливе поєднання принципово різних стилів в образі, але для того, щоб робити такі експерименти, потрібно мати бездоганний смак і почуття стилю. Якщо ж ви сумніваєтеся в тому, чи є ви модним експертом, краще не ризикувати, адже є шанс виглядати безглуздо.

Вибираючи аксесуари для того чи іншого виходу «у світ», пам'ятайте: діловий стиль – це лаконічність, спортивний – зручність і комфорт, так само як і повсякденний стиль, а ось яскравість, блиск, насиченість – це все про вечірній стиль. Саме тому так невдало і смішно виглядають навіть дуже дорогі і стильні одяг і прикраси, якщо їх одягли «не туди» і «не тоді». Пам'ятайте, що коштовності, зокрема, дорогоцінні камені, ексклюзивні вироби з хутра, виглядають добре і «до місця» тільки в доповненні вечірнього образу.

З довгими, пишними нарядами не варто носити мініатюрну, або, навпаки – дуже об'ємну сумку, підвіски, сережки. Аксесуари повинні врівноважувати всі суперечності в одязі, робити акцент на чомусь одному. Це – мабуть, найголовніше правило.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас