Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Іграшкова зброя для дитини

Іграшкова зброя для дитини

Яка улюблена гра всіх хлопчиків у дворі? Звичайно ж, війнушки! Досі багато психологів ламають голову над тим, чому всіх хлопчиків так тягне до зброї, навіть якщо повністю захистити їх від інформації про війну?



Цілком імовірно, що це у них закладено на генетичному рівні і чинити опір тязі маленьких захисників до зброї просто марно. Набагато простіше – відправитися в магазин і вибрати разом з малюком найкращу для нього зброю. Не знаєте, що краще вибрати?

Види дитячої зброї

Напевно, найпопулярнішим видом зброї для всіх діток є водяні пістолети, бластери, автомати або кулемети, що «вражають» супротивника водним струменем. Така зброя – прекрасний вибір для дітей будь-якого віку, адже вона абсолютно безпечна, а війна завжди перетворюється на веселу пригоду.

Звичайно, вогнепальна зброя може ще поконкурувати за популярність з водяною. Однак пістолети, рушниці, автомати, і т.п., що стріляють кульками, досить небезпечні, тому таку зброю рекомендується купувати тільки свідомим дітям у віці від 10 років і старше. Більш молодшій дитині краще замість вогнепальної рушниці запропонувати помповий пістолет, який також стріляє, але м'якими кульками.

Ще однією прекрасною і безпечною альтернативою стріляючим пістолям стануть всілякі моделі «вогнепальної зброї» зі спецефектами або з пістонами – вони здатні імітувати звук залпової черги, одиничного пострілу або навіть спалахувати під час пострілу, при цьому реального ураження цілі не відбувається.

Але, не варто забувати і про холодну зброю. Ножі, мечі, катани, шоломи, щити, кинджали, сокири і багато іншого здатні принести не менше задоволення від гри дитині. Тут для дітей молодшого віку краще вибирати м'які пластикові або гумові іграшки, а більш старшим дітям можна придбати і більш реалістичні – дерев'яні.

Звичайно, перед тим, як дати дитині в руки нову іграшку, переконайтеся спочатку самі в її безпеці і надійності, а також не забудьте пояснити дитині, як правильно нею грати, щоб не нашкодити собі та іншим.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас