Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим здивувати юну леді – топ незвичайних подарунків для дівчат-підлітків

Чим здивувати юну леді – топ незвичайних подарунків для дівчат-підлітків
 

Виховати в доньці справжню леді не так вже й просто, особливо враховуючи вплив сучасної моди. І звичайно, далеко не останню роль у вихованні грають подарунки, які отримує юна леді на день народження. Що ж подарувати дівчині-підлітку, щоб подарунок приніс не тільки позитивні емоції, а й користь в плані естетичного виховання?



Дівчатка обожнюють ляльки – це твердження дійсно працює до певного віку. Звичайною лялькою Барбі, новомодними Братс або Монстер Хай дівчину-підлітка вже не зацікавиш, а як на рахунок справжнього шедевра – колекційної порцелянової ляльки?! Цікаво? Така лялька стане прекрасним подарунком юної леді, особливо для тієї, що захоплюється фотографією або дизайном одягу – у неї з'явиться нова улюблена модель.

Кожна леді повинна бути не тільки прекрасно вихована, але й добре освічена. Знання іноземних мов сьогодні дає величезну перевагу, а сертифікат в лінгвістичну школу може стати прекрасним подарунком для вашої іменинниці. Окрім популярної сьогодні англійської, можливо, її зацікавить мова і іншої країни, і це прагнення потрібно підтримати. Японська, іспанська, французька, італійська та інші мови вивчити зовсім не складно, особливо в юному віці.

Якщо вже говорити про курси, також відмінним подарунком може стати і сертифікат на навчання в школі візажу – правильний гарний макіяж завжди допоможе дівчині підкреслити свою красу, або навчання в імідж-студії, де вона зможе не тільки правильно поєднувати речі зі свого гардеробу, а й знайти власний неповторний стиль.

Ну, а яка дівчина не мріє навчитися верховій їзді?! Кожна леді просто зобов'язана вміти це робити, до того ж, цей прекрасний вид спорту допоможе подружитися з тваринами, навчитися поважати і доглядати за братами нашими меншими. Тому, якщо ви все ще думаєте, не сумнівайтеся – абонемент на заняття на іподромі неодмінно сподобаються їй.

А ще, це чудовий час для того, щоб піднести своїй принцесі першу в її житті ювелірну прикрасу – таким подарунком вона неодмінно буде довго хвалитися перед подружками, а після – згадувати з теплотою в серці про те, як батьки подарували їй перше кілечко, браслет або ланцюжок зі справжнього золота або срібла. Такий подарунок підкреслить і те, що ви вже вважаєте її досить дорослою, і подарує їй впевненість у собі.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас