Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що ваш улюблений колір манікюру може розповісти про вас?

Що ваш улюблений колір манікюру може розповісти про вас?
 

Улюблений колір лаку для нігтів може багато розповісти про жінку. Грубо кажучи, улюблений колір манікюру демонструє, як ми підносимо себе цьому світу. В принципі, всі ми знаємо, що це свого роду психологія – те, які кольори нам найбільше подобаються, визначають наш тип особистості, характер, темперамент.



Незважаючи на те, що у кожної з нас колекція лаків для нігтів досить велика, в кожній з них є улюблений лак, яким ми фарбуємо нігті частіше за інші, незалежно від пори року і віянь моди. Ми постійно ловимо себе на тому, що хочемо покрити нігті саме цим кольором – знову і знову! Так що ж про вас може розповісти цей улюблений колір?

Червоний. Якщо вам подобаються червоні нігті, ви дуже яскрава і впевнена в собі особистість. Ви любите бути в центрі уваги і можете похвалитися дуже живим і пристрасним темпераментом.

Зелений. Ви дуже близькі з природою, відчуваєте себе дуже комфортно в оточенні всього живого і, можливо, переживаєте за стан навколишнього середовища. Ви любите пригоди і завжди приймаєте кожен виклик, який кидає вам життя.

Помаранчевий. Якщо вам подобається помаранчевий манікюр, вас можна описати як дуже комунікабельну, і навіть грайливу людину. Вам подобається бути в суспільстві, ви дуже імпульсивні і завжди не проти спробувати щось новеньке.

Жовтий. Якщо ви найчастіше фарбуєте нігті жовтим лаком, ви дуже оптимістичні і енергійні. Вам добре буквально завжди і скрізь, тому що ви безтурботні і завжди зберігаєте позитив.

Чорний. Ви – драматична і зухвала особистість. Ви загадкові, бо любите проводити час з собою наодинці. А ще вам дійсно подобається ризикувати і розширювати горизонти.

Сірий. Ви стримані і спокійні. Але в той самий час, іноді ви – справжній перфекціоніст. Також вас можна назвати модерністом, адже вам так подобається слідувати останнім трендам буквально у всьому.

Блакитний або синій. Ви дуже лояльні і заслуговуєте на довіру. У своїй компанії друзів і ви дбайливі, як мама, але це дуже добре, адже ви завжди прийдете на допомогу, коли будете потрібні.

Рожевий. Цей колір демонструє, що ви не боїтеся показувати оточуючим свою жіночність. Вас можна описати, як щедру і дбайливу людину. А ще ви напевно дуже кокетлива.

Фіолетовий. Ви – дуже творча особистість, і завжди докладаєте 100% зусиль, щоб зберегти свою індивідуальність.

Білий. Ви дуже вперті. У той же час, ви – дуже вишукана і спокушена панночка і завжди дотримуєтеся класики. Ніхто не зможе змінити вашу точку зору, якщо вона вже склалася.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас