Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи потрібен жінкам наручний годинник?

Чи потрібен жінкам наручний годинник?
 

Останнім часом можна нерідко почути думку про те, що наручний годинник давно пережив своє, і сьогодні в ньому просто немає потреби, оскільки нас оточує безліч всіляких гаджетів, готових завжди підказати точний час. Але в той же час, досі неможливо уявити успішну бізнес-леді без цього стильного аксесуара на зап'ясті. А все ж таки питання про те, наскільки він потрібні сучасній жінці і, тим більше, молодій мамі, досі залишається відкритим для багатьох.



Так уже склалося, що в нашій країні до питання пунктуальності жінок ставляться більш ніж поблажливо, тому для сучасних леді годинник – річ не принципова. І навіть якщо ви іноді спізнюєтеся на пару-трійку хвилин, від цього ставлення до вас ніяк не зміниться.

З іншого боку, пунктуальність – як ввічливість, повинна бути невід'ємною частиною кожної леді. Потрібен наручний годинник чи ні – вирішувати тільки вам, та все ж є дві категорії жінок, яким вкрай бажано постійно носити наручний годинник.

Кому ж потрібен наручний годинник?

Якщо ви хочете стати успішною бізнес-леді і побудувати кар'єру, вам просто необхідний наручний годинник для того, щоб завжди точно стежити за часом. У бізнесі пунктуальність – не менш значуща за професіоналізм. Тут кожна хвилина на вагу золота, і ніхто не захоче мати з вами справ, якщо ви постійно дозволятимете собі спізнюватися, незалежно від того, наскільки ви освічені в тій чи іншій сфері. Звичайно, всіх ситуацій не передбачити, але по можливості намагайтеся завжди приходити вчасно, а краще – на 5-10 хвилин раніше, щоб встигнути привести себе в порядок. Якщо встигнути ніяк не виходить, спробуйте якомога раніше попередити про це.

Інша категорія жінок, яким необхідний наручний годинник – це молоді мами. Протягом дня вам потрібно встигнути приготувати поїсти для всієї родини, поприбиратися, сходити в магазин, приділити увагу крихітці, вкласти спати малюка строго за часом, сходити на прогулянку з ним, а якщо дитина постарше, то ще й зробити домашнє завдання, випрати і підготувати одяг на завтра, відвести в секцію, забрати, і при цьому не забути приділити час собі і чоловікові. З таким списком завдань протягом дня можна впоратися, тільки ретельно плануючи свій день і дотримуючись часових інтервалів. Звичайно, в цьому випадку наручний годинник завжди не тільки покаже, котра година, але і підкаже, коли вимкнути духовку або укласти малюка спати завдяки вбудованій функцієї таймера і будильника.

Хочете стати більш організованою і встигати зробити всі заплановані справи протягом дня? Тоді наручний годинник вам просто необхідний, і ніякі гаджети так не привчать вас стежити за кожною витраченої секундою, як цей стильний аксесуар.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас