Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому жінкам потрібно носити прикраси

Чому жінкам потрібно носити прикраси
 

Про те, що носіння прикрас благотворно впливає на слабку стать, стверджує безліч фахівців з абсолютно різних сфер. Здавна жінки, як хранительки вогнища і продовжувачки роду, носили прикраси з різними каменями, які за повір'ями мали захищати від злих духів. Часи, коли люди вірили в безліч богів і злих духів давно пройшли, але те, що жінкам необхідно носити прикраси, як і раніше не втомлюються стверджувати стилісти, психологи, езотерики і навіть вчені.



Чому потрібно носити прикраси? З погляду стилістів, аксесуари, в тому числі і ювелірні прикраси, чудово доповнюють і завершують образ, роблячи його більш привабливим. Причому, носити прикраси можна і потрібно не тільки у свята, а й просто кожен день.

Психологи ж розглядають прикраси трохи з іншої точки зору. Виявляється, крім того, що вони здатні прикрасити будь-який наряд, різні аксесуари також дарують впевненість у собі. А впевнена в собі жінка завжди виглядає набагато привабливішою і здатна домогтися набагато більшого в будь-якій сфері, навіть якщо вона в ній поки що не компетентна.

З погляду езотерики, правильно підібрані прикраси для повсякденного носіння і особливих випадків не тільки можуть захистити своїх прекрасних власниць від лихого ока і різного роду невдач в житті, а й залучити удачу, любов, відновити здоров'я та інше. Звичайно, якщо ви хочете домогтися одного з цих магічних впливів, тоді варто вибирати вироби виключно з натуральним каменем і відповідно до порад езотериків.

Вчені ж недавно з'ясували внаслідок експерименту, що дорогоцінні прикраси також піднімають настрій, позбавляють депресії і можуть допомогти у вирішенні важких завдань. Так, для того щоб просто трохи порадувати себе і забути про стрес і сум, досить просто прогулятися по ювелірних магазинах – саме процес розглядання, а не настільки покупки, здатний поліпшити самопочуття і подарувати прекрасний настрій.

Якщо ж вам потрібна допомога у вирішенні складного завдання, вчені рекомендують залишитися вдома, дістати улюблені прикраси і хвилин 15-20 просто перебирати їх, розглядаючи камені, огранювання і витонченість ліній. Після такої вправи, на думку вчених, вам буде набагато легше вирішити будь-яку проблему, а прийняте рішення буде найбільш правильним. І ще одна порада: цю вправу краще робити в тиші, самоті і при хорошому освітленні.

Як не крути, але в кожному разі виходить, що носити прикраси просто життєво необхідно, при цьому кожен день. Будьте чарівні, і нехай прекрасний настрій вас не покидає!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас