Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Оригінальне оформлення весілля повітряними кульками

Оригінальне оформлення весілля повітряними кульками
 

Думаєте, що оформлення весілля повітряними кульками – це вже не модно?! А ось і помиляєтесь, повітряні кульки – це класика, яка завжди додасть вашому святу легкості і невагомості. На додаток до всього, вони прекрасно поєднуються з іншими декоративними елементами, будь то квіти, стрічки, паперові помпони – та що завгодно.



Різноманітність форм і кольорів сучасних повітряних куль дозволяє втілити в життя будь-яку фантазію. Відійти від стереотипів і здивувати гостей оригінальним підходом можна, замовивши весільну арку не з квітів і тканини, а з повітряних кульок. Звичайно, на додаток до кульок її також можна прикрасити і квітами, і намистом, і різноманітними стрічками. Тільки уявіть, як легко і повітряно виглядатиме ваша церемонія одруження!

Де ще можна використовувати повітряні кулі? Звісно, в декорі банкетного залу. Вони можуть як прикрашати стелю або місце за молодими, так і грати роль настільних композицій. Так-так, вам не здалося, саме настільних композицій замість звичних букетів квітів. Таке оформлення виглядає дуже легко і невимушено, при цьому довжина стрічок на кульках дозволяє відрегулювати будь-яку зручну висоту, щоб не заважати гостям спілкуватися під час святкування.

Останнім часом дуже часто для прикраси банкетного залу замовляють сотню-дві гелієвих кульок, зав'язаних красивими стрічками, і просто відпускають до стелі. Однотонні або різнокольорові стрічки прекрасно пожвавлюють атмосферу, а самі кулі дарують відчуття свята.

Не можна забувати і про головний тренд цього року – величезні гелієві кулі. Це – незрівнянне рішення для весільного декору. Матові або глянцеві, але обов'язково не прозорі гігантські кулі, діаметром в 50 см, у поєднанні з декоративними стрічками стануть не тільки чудовою прикрасою місця розпису або банкетного залу, але також послужать незамінним аксесуаром під час весільної фотосесії.

Ще один незвичайний варіант використання повітряних куль на весіллі – це замовити величезну вибухаючу кулю-сюрприз з серпантином, блискітками або маленькими кульками всередині, яку можна підірвати за допомогою детонатора під час першого танцю. Тільки уявіть, як красиво і романтично виглядатимуть молодята, обсипані подібною мішурою.

І на завершення свята, замість звичного салюту, все більша кількість пар сьогодні запускають у небо повітряні кулі зі світлодіодами, які піднімаючись в небо, святково світяться різними кольорами.

Сподіваємося, ця стаття надихнула вас на власні «повітряні» ідеї для торжества, а нам залишається побажати вам, щоб ваше сімейне життя було таким же легким, як повітряна куля!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас