Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Скільки сумочок потрібно кожній жінці?

Скільки сумочок потрібно кожній жінці?
 

Скільки б не було у жінки сумочок, їй все одно цього буде замало – принаймні, саме так думає основна маса чоловіків. Цікаво, а ви колись замислювалися над тим, скільки сумочок має бути в гардеробі, щоб вони ідеально могли доповнити будь-який ваш образ? Ні, зовсім не під кожну пару взуття або кожен наряд, а трохи менше. Сучасним вченим вдалося зробити неможливе – дізнатися, скільки ж сумочок потрібно кожній жінці для щастя, про що ми поспішаємо поділитися з вами.



Кажуть, жіноча сумочка – це окремий всесвіт, в якому дивним чином вміщається все, що потрібно, і тільки господиня може часом впоратися з тим хаосом, який панує в ній. Вона – незамінна помічниця у всіх справах, яка завжди поруч. Сучасні леді обожнюють об'ємні сумки, в які без зусиль можна помістити абсолютно все, але для походу в театр або на якесь торжество такий аксесуар буде просто недоречний, хоча в повсякденному житті вона незамінна.

Для того щоб точно з'ясувати, скільки сумочок вам потрібно, вчені пропонують скористатися нескладною формулою: підраховуємо кількість різнопланових подій у своєму житті і множимо на два сезони. Таким чином, у вас вийде два різних комплекти – для весняно-літнього та осінньо-зимового сезону.

За статистикою, «для щастя» кожній жінці необхідно близько 10 різних сумочок, серед яких мінімум 3 повсякденних – літня, зимова і універсальна, 2 – для вечірніх виходів, світлий і темний клатч на всі випадки життя, спортивний варіант для тренувань, дорожня сумка для подорожей і плюс одна пляжна.

Це лише усереднений список, від якого варто відштовхуватися. Звісно, всі жінки різні, і у кожної є свої індивідуальні потреби, згідно з якими і варто підкоригувати цей список під себе. А далі? А далі вперед за покупками! В інтернет-магазині http://ditto.ua/ серед величезного розмаїття ви точно зможете вибрати свою нову сумочку, яка стане улюбленою.Тут же в широкому асортименті представлене і модне взуття, яке ідеально підкреслить ваш власний стиль і індивідуальність.

Приємних вам покупок!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас