Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Топ-5 найкращих місць для проведення дитячого свята

Топ-5 найкращих місць для проведення дитячого свята
 

На порозі дня народження дитини ми завжди задаємося питанням – де ж краще відсвяткувати цей знаменний день? При цьому до уваги береться все: вартість, зручність під'їзду для гостей, смачне меню та розважальна програма. Де найкраще відсвяткувати дитяче свято, і яке місце буде найбільш цікавим для маленького іменинника – давайте це обговоримо далі.



Тематичне кафе або ресторан

Відчути себе справжнім моряком або мандрівником, познайомитися з тваринами, спробувати себе в ролі кухаря і створити щось своїми руками – це і багато іншого може запропонувати гарне тематичне кафе або ресторан на дитячий день народження, а в деяких закладах також постійно проводиться цікава програма для дітей різного віку. Торжество в такому форматі – це смачне меню, мінімум ваших зусиль, так як все приготують і зроблять працівники закладу, і море позитивних емоцій у вашого малюка і його маленьких гостей.

Аквапарк

Це ідеальний варіант для гіперактивних дітей і маленьких непосид. Аквапарк пропонує безліч водних атракціонів і розваг, так що нудьгувати в цей день дітям точно не доведеться. Однак на територію аквапарку не можна приносити з собою їжу, а з пиття найчастіше допускається тільки звичайна мінеральна вода. У цьому випадку потрібно подбати заздалегідь про те, щоб діти не були голодними або замовити святковий обід в одному з кафе аквапарку.

Музей

Думаєте, це нудно і нікому не буде цікаво? Тоді ви точно давно не були в сучасних музеях. Відвідати екперіментаріум і перевірити, як працюють закони фізики і хімії в дійсності, подивитися на зірки, простежити за кометою і порозглядати кратери на місяці, познайомиться з культурою нашого краю, подивитися, як жили раніше українці, і прийняти участь в різноманітних народних забавах – все це неймовірно захоплююче і неодмінно сподобається кожній дитині.

Групові майстер-класи

Ну а як щодо того, щоб на честь дня народження дитини замовити груповий майстер-клас для іменинника та його гостей?! Ця оригінальна затія дозволить цікаво і з користю провести свято, і нудьгувати дітлахам точно не доведеться, адже майструвати щось своїми руками завжди цікаво. Це може бути кулінарний майстер-клас або урок з рукоділля, заняття творчістю або активний відпочинок – що завгодно, але дізнаватися щось нове і майструвати – одне з улюблених занять малюків. Задумайтеся над цим!

Зоопарк

Всі діти обожнюють тварин, і провести цей особливий день у зоопарку – хороша ідея. Так, малюки не тільки зможуть ближче познайомитися з різними тваринами, погодувати і погладити їх, а й отримають безліч позитивних емоцій від спілкування з братами нашими меншими. До того ж, на території зоопарку ви зможете і перекусити, влаштувавши святковий пікнік на траві або забронювавши столик в одному з кафе на території парку.

Приємного вам відпочинку, а вашій дитині – незабутніх емоцій!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас