Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як оновити гардероб в кризу?

Як оновити гардероб в кризу?
 

Економічне становище в нашій країні залишає бажати кращого, і в цей непростий час багато сімей відчувають значні фінансові труднощі. Як раніше, просто зайти в магазин і купити вподобану річ, сьогодні не кожен вже може собі дозволити, та й ціни в магазинах зросли в кілька разів. Де ж оновлювати гардероб в кризу?



Пам'ятаєте знамените прислів'я: «ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі»? Воно повинно стати для вас життєвим кредо, особливо при виборі базових речей для власного гардеробу. Так, хороша якісна річ нехай і буде коштувати в 2 рази дорожче, ніж ринковий аналог, але і прослужить вона вам явно не в 2, а рази в 4 довше. Шукати такі речі варто в стокових магазинах і типу аутлет, де ви зможете знайти справжні брендові речі чудової якості, нехай і попереднього сезону, проте за хорошою ціною.

Інтернет-сервіси не стоять на місці, а завжди йдуть в ногу з часом. Нещодавно соціальні мережі та інтернет-магазини повсюдно пропонували недорогі товари з Китаю, а сьогодні тенденція трохи змінилася – в мережі з'явилися унікальні сервіси, що пропонують як придбати нові або практично нові речі у інших модниць, так і продати свої. Кожна дівчина хоч раз стикалася з ситуацією, коли купила вподобану річ, а потім так жодного разу і не одягла, а річ так і продовжує висіти в шафі, займаючи вільний простір. Так от, зараз у вас є унікальна можливість позбутися старих непотрібних речей і заодно оновити гардероб за унікальними цінами.

Не варто забувати і про мережеві магазинах. Звичайно, ціни на нові колекції в них можуть кусатися, а ось що стосується розпродажів, то навіть на ринку або в бюджетних магазинах ви не купите ті ж джинси або светр за такими цінами, як в мережевику. Головне, стежити за акціями і, звичайно, не пропускати сезонні розпродажі – так ви зможете оновити гардероб зі знижкою в 70%, а то і в 90%, якщо пощастить.

А ще це можна зробити і абсолютно безкоштовно. Давно улюблений багатьма дівчатами спосіб – дресскроссінг – ніхто не відміняв. Зберіть компанію подружок і обміняйтеся речами, які не носите. Влаштувавши домашні посиденьки, можна не тільки приміряти і помінятися речами з подругами, але й обговорити, що, з чим і як можна скомбінувати, до того ж просто поговорити і відмінно провести час.

Не купуйте яскраві трендові модні речі – вони швидко набридають і втрачають актуальність, робіть ставку на класику. Маючи добре підібраний базовий гардероб, доповнити його стильними аксесуарами або парою яскравих неординарних речей не складе труднощів.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас