Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навіщо вчити англійську дітям

Навіщо вчити англійську дітям
 

У наш час без знань хоча б англійської мови розраховувати на хорошу роботу або успіх навряд чи варто. Саме тому питання про те, чи потрібно вчити дитині англійську мову, коли краще почати, і як це правильно робити, турбує багатьох батьків. Відповіді на всі ці запитання ви знайдете в цій статті.



Отже, чи потрібна дітям іноземна мова? Звичайно, потрібна, якщо ви хочете, щоб ваш малюк в майбутньому міг отримати престижну роботу. При цьому організувати навчання можна як самостійно вдома, якщо ви самі досить добре володієте англійською мовою, або пошукати спеціальну школу, де вашого малюка чекає маса нових цікавих відкриттів, заняття в ігровій формі і море захоплюючих програм.

З питанням, навіщо потрібно знання іноземної мови, все більш-менш зрозуміло, але тут у багатьох молодих батьків виникає інше – навіщо позбавляти дитину дитинства і навантажувати додатковими курсами, якщо іноземна мова їй знадобиться здебільшого лише в дорослому житті? Чому починати вивчення англійської мови краще з дитинства? На це є цілий ряд причин:

- По-перше, в ранньому віці у дітей активно збільшується обсяг мозку, завдяки чому все нове легко і швидко запам'ятовується на все життя, і краще, щоб ваша дитина запам'ятала корисні фрази і висловлювання іноземною мовою, ніж порожню інформацію з телебачення чи інтернету;

- По-друге, дітей куди простіше мотивувати, їм і так все навколо цікаво, і якщо підібрати цікаві курси, то ваша дитина буде сама з нетерпінням чекати чергового заняття;

- По-третє, вчити будь-які іноземні мови простіше в дитинстві – діти не аналізують структуру мови, вони позбавлені комплексів і страхів з приводу того, що щось може не вийти, вони просто як губки вбирають все, що притягує їхню увагу на емоційному рівні.

Також, психологами, які проводили дослідження в питанні про те, чи варто дітям з раннього віку вивчати іноземну мову, і як це впливає на розвиток дитини, вдалося з'ясувати, що:

- Діти, які вивчають дві мови, краще здатні контролювати і стежити за ходом думок;

- Двомовні діти здатні приймати більш зважені рішення;

- Діти, які вивчають дві мови, більш товариські і соціально адаптовані.

До того ж, люди, які знають дві і більше мов, рідше страждають недоумством, вони більш інтелектуально розвинені, цілеспрямовані, легше добиваються своїх цілей, і на додаток до всього рідше страждають від депресії.

Бажаєте своїй дитині щасливого майбутнього? Тоді починайте вчити англійську разом з малюком вже зараз, і завтра він вам скаже величезне «спасибі»!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас