Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Німецька побутова техніка - довговічна та якісна навіть, якщо б/у

Німецька побутова техніка - довговічна та якісна навіть, якщо б/у

Сучасний світ звик до надвиробництва. Побутова техніка міняється не тому, що морально застаріла, або вийшла з ладу і потребує заміни, просто кожен день на ринку з`являються нові і нові товари, а споживацька психологія, спонукана рекламою, змушує людей їх купувати. Внаслідок цього явища виник великий ринок вживаної побутової техніки, яка продається за низькими цінами і є доступною. Багато людей обирають для себе таку техніку, а інші сумніваються – можливо, це марна трата грошей, як і говориться у відомому прислів`ї, що скупий платить двічі? То ж яке рішення буде правильним?



Звичайно, більшість українців мають притаманну рису характеру – практичність. Подивившись на височенні ціни в магазинах, вони, природньо, бажають отримати і інші пропозиції. І це приводить їх на сток-склади, як Техномікс-плюс, де вони бачать великий вибір холодильників, пралок, посудомийок і іншої побутової техніки в чудовому стані і за досить привабливими цінами. І назви такі знайомі – Бош, Сіменс, Томас, Керхер, АЄГ і інші. Це ж відомі німецькі бренди! Так воно і є. А хто ж не знає, як працюють німці. Залізна дисципліна в житті і на виробництві, старанність і ретельність навіть в найменших дрібницях створили їм репутацію в світі, синонім якої – якість. Додайте сюди високоякісні матеріали, з яких виготовляється все – від механізмів до малозначних елементів оздоблення ручок, і отримаєте ще один – надійність.

Невід`ємною перевагою німецької побутової техніки є також продумані і обґрунтовані інженерні рішення, які забезпечують зручність у використанні приладів і догляді за ними, ефективне застосування їх у побуті, а також економне використання електроенергії і води. Всі ці фактори дають можливість встановлювати досить великі строки гарантії якості. Наприклад, німецька фірма Мієле гарантує якісну роботу своєї техніки на протязі двадцяти років!

Часто техніка, яка прибуває в Україну, навіть не використовувалася в побуті. Це виставочні моделі, або господарі не так собі уявляли цей колір в інтер`єрі. Інколи така техніка може мати зовнішні пошкодження фарби чи подряпини на поверхні, проте залишатись новою та ідеальною всередині. Така техніка у європейських магазинах не продасться, проте у нас... Зовсім нові прилади вам вдасться купити за доступними цінами – хіба це не чудово?

Німецька побутова техніка – довговічна і якісна, навіть, якщо б/у. Німецькі виробники дбають про ергономічність і екологічність своєї продукції. Це насправді хороша пропозиція в наші нелегкі часи. То навіщо платити більше?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас