Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Контейнерні перевезення дитячих речей - як це відбувається

Контейнерні перевезення дитячих речей - як це відбувається

Як перевезти партію дитячих речей з-за кордону? Що треба знати про контейнерні перевезення, якщо ви замовили величеньку чи невелику партію речей на Amazon, eBay, Aliexpress, тощо.



Дуже часто вибір батьків падає на іноземні інтернет-магазини, як на досить вигідну альтернативу для купівлі дитячого одягу та іграшок по більш вигідним цінам. І це не дивно, адже товари в таких магазинах як Amazon, eBay чи Aliexpress набагато дешевші, ніж в роздрібних мережах українських міст.

Доставка з цих магазинів – це зазвичай досить довга або досить дорога справа. Коли ми вибираємо максимальну економію, то змушені чекати до двох місяців поки товар дійде до України поштовим відправленням. Якщо ж хочеться, щоб товар приїхав значно швидше, то за доставку кур'єрськими службами доводиться платити додаткові кошти, які у більшості випадків зводять нанівець всю вигоду.

Напевно найбільш вигідним варіантом замовлень товару з Китаю є спільні покупки – тут і ціни як за гуртову покупку, та й доставка обходиться значно дешевше. Єдиним недоліком є час, який гається на збір групи покупців, що зацікавлені в купівлі тієї ж групи товарів.

Як ще можна заощадити на доставці?

Як ми вже говорили, гуртові закупівлі дають солідну економію. Однак тут є ще одна опція – послуги експедиторських компаній. Якщо вам треба доставити невелику партію іграшок з Китаю, то робота з компаніями-експедиторами допоможе не тільки заощадити, але й отримати вашу партію вантажу навіть швидше, ніж це буде зроблено традиційними шляхами доставки.

Проте у співпраці з експедиторами є і певні обмеження. Наприклад, для того щоб ви могли отримати найнижчу ціну на перевезення, партія товару повинна бути не меншою за 40 кг чи 1 палет. Це обумовлено рівнем витрат на логістичний процес.

Чи безпечно перевозити дитячі речі у контейнерах?

Наразі майже всі речі, що ми бачимо навкруги, були доставлені в країну у контейнерах. Сучасні контейнери обладнані всім необхідним для безпечного і якісного транспортування практично будь-якого вантажу. Крім того, контейнери мають стандартні габарити, що дозволяє використовувати один і той самий вид для різних транспортних засобів. Отже, навіть якщо ви везете дитячий одяг, замовлений на Aliexpress, все буде доставлено в найкращому вигляді.

Перевезення збірних вантажів здійснюються транспортними компаніями на високому рівні. Якщо ви замовляєте дитячі речі чи будь-що інше для дошкільнят, ви можете обрати доставку морським транспортом і почекати декілька тижнів. Якщо ж час дуже важливий, то ви можете скористатися послугами авіадоставки, проте коштує це значно дорожче. Вибір типу доставки здійснюється відповідно до необхідних термінів та типу вантажу.

Як вибрати компанію, що доставить вантаж?

Перевезення здійснюють доволі різні логістичні компанії. При виборі важливо звернути увагу на репутацію, досвід роботи в даній сфері, прочитати відгуки клієнтів. Всі сучасні компанії, що займаються подібними перевезеннями, мають свій сайт в інтернеті – продивіться їхній сайт, і вам буде нескладно зробити правильний вибір. Консультацію щодо цін та строків по контейнерним перевезенням можна отримати тут http://goodlogistics.com.ua/uk/mizhnarodni-konteinerni-perevezennya.

Для будь-якого виду вантажу необхідно зібрати пакет супровідних документів – це якщо ви будете замовляти партію речей. Якщо ж ви замовляєте лише декілька речей, нічого такого вам не знадобиться. З транспортною компанією при укладенні договору необхідно обговорити всі моменти перевезення. Також слід обумовити обов'язки і права замовника і транспортної компанії. Грамотний підхід до перевезення – це гарантія надійності, безпеки і своєчасності доставки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас