Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Бюджетний макіяж – на чому можна заощадити?

Бюджетний макіяж – на чому можна заощадити?
 

В умовах сучасної економічної ситуації в нашій країні більшості людей економити доводиться практично на всьому. Але ж це не привід для нас, дорогі жінки, дозволяти собі виглядати гірше. На чому можна заощадити, купуючи декоративну косметику, але так, щоб не на шкоду ідеальному макіяжу і нашій красі?

Тональний крем

Це основа основ, база макіяжу, від якої залежить те, наскільки природно і красиво виглядатиме ваша шкіра. До того ж, це той засіб, який знаходиться в безпосередньому контакті зі шкірою протягом всього дня, тому сильно заощаджувати на покупці цього продукту не варто. Але і зовсім не обов'язково купувати дорогу тональну основу класу люкс, цілком достатньо вибрати оптимальний за складом засіб з варіантів, запропонованих у мас-маркетах.

Пудра і рум'яна

Якщо пудру використовувати виключно як закріплення макіяжу, то тут цілком можна і зекономити. Головне, що необхідно в цьому випадку – це тальк, який є в кожній пудрі. Коли ж пудра використовується для створення тону або якщо у вас проблемна шкіра, економити на цьому продукті не варто, а вибирати виключно перевірені засоби з легкою текстурою, які не забивають пори.

Рум'яна не грають ключову роль в створенні макіяжу, хоча і освіжають зовнішній вигляд. В умовах економічної кризи рум'яна також можна взяти подешевше. Так, вони будуть гірше лягати і триматися, але всього пара тренувань, і ви навчитеся наносити їх красиво. А що стосується стійкості, в будь-якому випадку вам доведеться протягом дня поправляти макіяж, то ж яка різниця ?!

Консилер

Якщо потрібно максимально заощадити, то цей засіб можна і зовсім виключити зі своєї косметички, використовуючи в щоденному макіяжі тільки тональний крем. Або ж можна пошукати бюджетний варіант класу мас-маркет.

Туш

Є жінки з підвищеною чутливістю очей – в цьому випадку також сильно заощадити не вийде, і доведеться вибирати з перевірених якісних варіантів. В іншому випадку теж можна пошукати більш економні варіанти в бюджетних лініях косметики.

Тіні і підводка

На хорошу основу будь-які тіні лягатимуть красиво і рівно, і триматимуться дуже довго. Тіні – це якраз те, на чому можна дуже добре заощадити. Все це відноситься і до підводки.

Помада

На жаль, але якість помади далеко не завжди залежить від її вартості. Можливо, ви здивуєтеся, але серед бюджетних варіантів є чимало якісних продуктів, які нічим не поступаються дорогим аналогам. Щоб помада добре носилася, головне правильно доглядати за губами і регулярно зволожувати їх, а на пересушеній шкірі губ навіть найдорожча помада виглядатиме не привабливо.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас