Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо якісні дитячі колготки: на що варто звернути увагу?

Обираємо якісні дитячі колготки: на що варто звернути увагу?
 

Колготки – обов’язковий елемент дитячого гардеробу в осінньо-зимовий період. Але, нажаль, незважаючи на великий їх вибір сьогодні, інколи буває не так легко натрапити на справді якісний варіант. От і спостерігаємо невеселу картину після другого-третього прання: гумка розтягується, шви розходяться, колір линяє, та й, узагалі, самі колготки швидко втрачають форму, кошлатяться, дивлячись на них (куплених буквально на попередньому тижні) виникає враження, ніби дитина носить їх вже кілька років. Ця історія знайома багатьом матусям. Тож ми вирішили вивчити тему більш детально, аби допомогти усім нам надалі купувати своїй малечі лише якісні товари.

Склад

Говорячи про речі, які ви одягаєте безпосередньо на голе тіло (колготки відносяться саме до таких), а особливо, коли мова йде про дитячі товари, склад – надзвичайно важлива річ, на яку варто звертати увагу в першу чергу. Тож, обираючи дитячі колготки, з’ясуйте, наскільки натуральні матеріали, з яких вони виготовлені. Проте, важливо також врахувати, що колготки, в складі яких бавовни (натурального компонента) 85-90% - швидше за все, теж довго не прослужать, вони швидко втратять форму, протруться (синтетичні елементи додають виробу міцності, допомагають тримати форму).

Тож робимо ставку на вироби, де натуральний склад переважає синтетичний, але не є максимально високим (що може бути просто не практичним). Проте, такий склад (де бавовни близько 90%) цілком актуальний для колготок ще зовсім карапузів (яким немає року-півтора), адже такі малюки виростають швидше, ніж одяг встигає зноситися. А для старших непосид, оптимальний склад 70/30 (70% - натуральні волокна, 30% - синтетичні) – тепло, приємно до тіла, такі колготки добре вбиратимуть вологу, а отже ніжки дитини залишатимуться сухими, а ще – такі колготи будуть більш довговічними, є шанс активно експлуатувати їх протягом усього сезону.

Якість

Якість – доволі узагальнююче слово, яке включає багато аспектів. Перед покупкою візьміть колготки в руки: якісні речі приємно тримати. Огляньте виріб: нитки, які стирчать в різні сторони, грубі, нерівні шви – все це навряд говорить про те, що виробник поважає свого покупця. Натягніть колготки на свою руку - вони мають м’яко але щільно облягати її, не перетискаючи. На сайті https://mnogo-kolgot.com.ua/detskie-kolgotki ви зможете придбати саме такі, якісні колготки, та ще й за оптовими цінами.

Розмір

Дуже важливо правильно підібрати розмір дитячих колготок. Часто виробники пропонують розмірну таблицю на упаковці виробу, куди входять такі параметри як ріст дитини, довжина стопи та об’єм грудей. Тож перед тим, як відправитись за покупкою, виміряйте потрібні дані.

Важливі деталі

Дизайн – це важливо. Зазвичай, фірми, які дбають про свою репутацію та можуть гарантувати високу якість своїх товарів, - дбають про цей аспект. Вони не виготовлятимуть дитячі товари кислотних кольорів, неприємних для ока, а зображення на них будуть красивими і акуратними (причому з вивороту також).

Еластичний борт, який добре тримає колготки, не дозволяючи їм сповзати, але й не перетискає животик – гарна альтернатива звичним гумкам. Він має бути достатньо широким. Злегка розтягніть еластичний борт та відпустіть натяг - оцініть, наскільки швидко він поверне свою початкову форму. Також, зверніть увагу на зону носка, п’ятки – добре, якщо вони більш щільні (підсилені), що значно продовжить термін експлуатації виробу.

Запах

Ви здивовані? А даремно. Якісні колготки завжди матимуть нейтральний запах, а от різкі «аромати» мають вас насторожити, вони свідчать про низьку якість виробу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас