Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити зйомну квартиру затишнішою

Як зробити зйомну квартиру затишнішою
 

Кожен погодиться, що набагато приємніше повертатися в затишну квартиру, де все сприяє відпочинку і наповнює енергією. Правду кажуть: вдома і стіни допомагають. У власній квартирі ви можете робити все, що душі завгодно. А що ж стосується зйомної? І тут можна багато чого змінити в інтер'єрі, зробивши його більш затишним. Як?



Для початку поговоріть з господарями і обговоріть кордони можливих змін. Деякі будуть не проти і ремонту в рахунок оренди, в іншому випадку – оновити зйомну квартиру можна і без цього, з мінімальними витратами.

Перше, з чого варто почати – це прибирання. Наведіть ідеальний порядок, очистіть меблі, викиньте все те, що залишилося від попередніх мешканців і так далі. Всі хазяйські речі, від яких позбутися не можна, акуратно складіть в комору або приберіть на антресоль. Якщо такої можливості немає, тоді можна придбати гарні коробки і упакувати їх туди – вони не тільки приховають з очей зайві речі, а й стануть цікавим елементом декору інтер'єру. Це вже трохи освіжить обстановку. До того ж можна ще побілити стелю і підфарбувати відкоси на вікнах.

Якщо перефарбувати стіни немає можливості, освіжити їх і додати цікавих акцентів в інтер'єрі можна за допомогою вінілових наклейок. Причому, вони можуть прикрасити не тільки стіни в кімнаті, а й меблі на кухні, кахель у ванній або навіть гардеробну шафу.

Старий потертий диван, ліжко і стільці можна прикрасити за допомогою стильних чохлів, а розставити цікаві акценти допоможуть пледи, покривала і декоративні подушки. Пожвавлюють інтер'єр також кімнатні квіти і милі декоративні елементи – вибирати їх варто невеликого розміру, інакше вони можуть візуально зменшити вільний простір.

Приділіть увагу вікнам. Звичні старі штори можна змінити на більш легку і невагому тюль з органзи або віддати перевагу більш модним рулонним шторам.

Поміняйте освітлення в квартирі – замініть абажури на варіант в більш теплих і м'яких відтінках, розставте свічки, замініть яскраві лампи на менш інтенсивні. Не секрет, що м'яке світло в приміщенні не тільки створює особливу затишну і трохи романтичну атмосферу, але і допомагає розслабитися, дозволяючи краще відпочити після робочого дня.

Виберіть запах. Те, чим і як пахне у вашій квартирі, не менш важливо, ніж те, як виглядає ваш інтер'єр. Особливий аромат, яким наповнений ваш будинок, створить ту неповторну атмосферу, в яку вам захочеться повертатися завжди.

Плануючи переїжджати на нову квартиру, нехай навіть в інше місто, скористуйтеся послугами вантажоперевезення від компанії «НЕОЛИТ», яка зробить ваш переїзд максимально комфортним за розумні гроші. На сайті /neolit.ua/traffic/perevozki/perevozki_po_gorodu/ ви зможете дізнатися більше про послуги компанії і задати питання, що вас цікавлять.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас