Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячий GPS-годинник – запорука вашого спокою

Дитячий GPS-годинник – запорука вашого спокою
 

Якими б розумниками і молодцями не були наші дітки, кожен батько все одно буде переживати про те, де знаходиться його дитина зараз і чим займається. Ні, мова не йде про те, щоб не довіряти своєму чаду, але ситуації в житті бувають різні. Саме просте занепокоєння про безпеку чада змушує сучасних батьків купувати мобільні телефони, тільки-но малюк відправиться в школу. А що робити, якщо раптом телефон сяде або загубиться десь? Рішенням може стати дитячий GPS-годинник з трекером, який завжди допоможе вам дізнатися, де зараз знаходиться ваша дитина.

Як працює годинник?

У наручний годинник придбайте сім-карту мобільного оператора, який вам зручний, і вставте всередину. Завдяки мобільному зв'язку та інтернету годинник постійно передаватиме дані на GPS про поточне місцезнаходження, дізнатися яке ви зможете, встановивши спеціальний додаток на робочий комп'ютер або власний смартфон. Таким чином, ви завжди будете в курсі не тільки того, де зараз знаходиться ваша дитина, але і зможете простежити маршрут її пересування протягом дня.

У чому головні переваги таких годинників?

Крім того, що ви завжди зможете дізнатися справжнє місцезнаходження своєї дитини в режимі реального часу, ви також зможете переглянути її маршрут за день і дізнатися, чим вона займалася у вільний від уроків час. Плюс, ви зможете самостійно задати маршрут пересування і отримати повідомлення про успішне його завершення. Це дуже корисно, особливо якщо ваш малюк ходить в школу сам: ви зможете дізнатися, скільки часу займає маршрут, і отримати повідомлення про його успішне завершення.

Завдяки використанню мобільного зв'язку, ви також зможете в будь-який момент послухати, що відбувається навколо вашого чада і навіть обмінюватися короткими звуковими повідомленнями, щоб нагадати дитині про важливі справи або просто дізнатися, як справи. Циферблат годинника оснащений трьома кнопками, на які ви можете задати номери екстреного виклику, наприклад, свій, чоловіка або бабусі з дідусем. Таким чином, опинившись у небезпечній ситуації, дитині достатньо лише натиснути одну кнопку, і ви тут же отримаєте сигнал SOS на свій смартфон.

Наручний годинник втратити набагато складніше, ніж мобільний телефон, тому він надійніший. Крім того, годинник сконструйований таким чином, що як тільки дитина або хтось інший спробує його зняти з зап'ястя, він тут же вам відправлять тривожний сигнал. Це виключає можливість того, що ваша дитина десь забуде або залишить годинник, а сама відправиться гуляти або на спортивну секцію без нього.

Підходить такий годинник для дітей у віці всього від 2,5 років і старше. На вигляд – звичайний годинник, ця модель нічим не відрізняється від інших дитячих годинників. Він показує час, виглядає досить яскраво і стильно, так що дитина носитиме його із задоволенням.

Годинник з GPS трекером – це безпека дитини і ваш спокій протягом робочого дня!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас