Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як провести День всіх закоханих, якщо ви ще не закохалися?

Як провести День всіх закоханих, якщо ви ще не закохалися?

День Валентина вже за кілька днів, а ви зовсім не чекаєте романтичного свята? Вас дратують всі ці милі сердечка і інші валентинівські атрибути, адже вони лише нагадують про те, що ви ще не зустріли свою половинку? А даремно, адже якщо ви знаходитесь в пошуку, День всіх закоханих – чудова нагода для нових цікавих знайомств. Цього особливого дня дух романтики розлитий в повітрі, приємні несподіванки підстерігають нас на кожному кроці, і, навіть не бажаючи того, ми попадаємо під дію любовних флюїдів. Хто зна, може саме той факт, що у вас зараз немає супутника для святкування романтичного Дня святого Валентина – нагода провести цей день так, як хочеться вам і зустріти чоловіка своєї мрії. Надіємось, наші поради допоможуть вам в цьому!

Випромінюйте впевненість

Впевненість – це ваша головна зброя. Навіть якщо ви думаєте, що ваша скованість непомітна оточуючим – ви помиляєтесь, адже тіло (ваші жести, рухи, хода, поза) видають вас. Ви не маєте соромитись того, що в такий день «насмілились» прийти в ресторан (бар, на дискотеку) сама, без супроводу кавалера. Відкиньте зайві думки, типу «це неправильно». Взагалі, перестаньте в житті користуватися цією термінологією, ділячи речі, людей, події, думки на «правильні» і «неправильні». Правильно – це так, як вам зараз потрібно, як буде краще для вас в даній ситуації. Тож якщо ви вирішили провести день закоханих у пошуках свого щастя – це правильно, адже це ваше рішення, яке відображає ваші потреби. І не обов’язково «прикриватися» шумною компанією подружок, аби створити ілюзію «мені й так ОК».

Ідеальний образ – це важливо

Як би багато ми не говорили про внутрішню цінність жінки, про особливий шарм і харизму, які вона випромінює і які притягують на енергетичному рівні, виглядати привабливо – це важливо для жінки. А тим паче, коли мова йде про перше враження, перше знайомство. Одягніться так, аби виглядати максимально жіночно і достатньо яскраво. Мова не йде про вульгарність, кидання виклику оточуючим. Адже є межа між яскравим елегантним образом і «крикливим» виглядом, важливо її не переходити. Зачіска і макіяж мають підкреслювати ваші переваги, пасувати вам, але не привертати уваги надмірною ошатністю – виглядайте на всі сто, але враження повинно бути таким, наче так ви виглядаєте кожного дня.

Оберіть вдале місце

Звісно, немає сенсу відправлятися в ресторан, заповнений закоханими парами, або ж самотньо іти на сеанс романтичної комедії в День святого Валентина. Підберіть заклад, де зазвичай буває багато самотніх людей. Поводьтесь природно і відчувайте власну привабливість та впевненість, випромінюйте їх. Будьте життєрадісно, легкою, зніміть з обличчя похмуру, зосереджену гримасу, насолоджуйтесь цим вечором!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас