Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вишуканий інтер´єр своїми силами – правила і поради

Вишуканий інтер´єр своїми силами – правила і поради
 

Набрид сучасний хай тек, японський стиль в інтер'єрі або квартири в стилі лофт? Хочеться чогось більш класичного, ненав'язливого, і в той же час вишуканого? Що ж, створити простий, лаконічний і, в той же час, унікальний дизайн власного житла зовсім не складно. Про те, як досягти гармонії, не перевантажити обстановку деталями і створити по-справжньому «дорогий» і вишуканий інтер'єр у власному житлі, ми розповімо далі.



Створити елегантний і витончений дизайн власного будинку не складніше, ніж облаштувати житло в будь-якому іншому стилі. Тут важливо дотримуватись головних правил, і ваше житло буде довго радувати вас своїм неперевершеним стилем.

Правила вишуканого інтер'єру

Відмовтеся від різнобарв'я

Найкращим варіантом для створення основного тону приміщення вважаються нейтральні тони – бежевий, молочний, сірий, білий і сіро-коричневий. Поєднання різних за текстурою декількох оздоблювальних матеріалів одного тону допоможе зробити інтер'єр менш прісним і різноманітнішим.

Розкішні м'які меблі

Ось, на що доведеться неабияк витратитися, так це на м'які меблі. Диван або крісла в стилі бароко безсумнівно наповнять обстановку житла атмосферою розкоші. При цьому вибирати меблі варто виключно з якісних порід дерева, обшивка може бути як з натуральних тканин нейтральних тонів, так і з атласними або шовковими волокнами – це додасть свіжості і лиску.

Максимум простору

Ніколи, запам'ятайте, ніколи тісно обставлена кімната не буде виглядати розкішно. Багатство завжди асоціюється з великою кількістю вільного простору. В ідеалі, якщо ви вирішили облаштувати вітальню в такому стилі, то крім дивана, можливо пари крісел, невеликого столика і, максимум, тумбочки з меблів більше нічого не повинно бути.

Ніяких дрібних деталей

Дрібні деталі перевантажують інтер'єр, а в нашому випадку це ні до чого. Якщо вже хочете додати оригінальних акцентів, то краще виберіть велику темну підлогову вазу або красиву велику картину на стіну, пару декоративних подушок контрастного кольору, але ніяких дрібних деталей. Ваза, столик, подушки і картина самі по собі відмінно розбавлять нейтральну обстановку, урівноважать простір, внісши впевненості і різноманітності.

М'яке освітлення

Світло грає важливу роль в інтер'єрі будь-якого приміщення. За допомогою нього можна як підкреслити окремі зони, так і створити атмосферу в загальному. Будьте обережні з ним – занадто яскраві лампи, що підкреслюють всі найдрібніші недоліки, можуть навпаки зробити ваш інтер'єр дешевим і нецікавим.

Дотримуючись цих простих правил, ви без зусиль зможете створити розкішний, багатий і насправді вишуканий інтер'єр навіть власними руками, а ваші гості неодмінно оцінять ваш бездоганний смак.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас