Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Оновлюємо зачіску: Модні відтінки 2016

Оновлюємо зачіску: Модні відтінки 2016

Вам хочеться змін? Мерщій до перукаря! Зміна зачіски - це свого роду терапія для кожної жінки, яка піднімає нам настрій, допомагає перегорнути стару сторінку життя, і просто преобразитися. Отож, які відтінки будуть найбільш актуальними в 2016? Про це і поговоримо.

Омбре

Фарбування омбре впевнено утримує лідерські позиції вже протягом декількох сезонів. Мабуть, секрет популярності омбре у тому, що воно виглядає одночасно природньо, стильно та елегантно. Для цієї техніки цього річ будуть актуальними натуральними теплі відтінки: пшеничний, мідний, медовий, золотистий, каштановий, молочний шоколад. Якщо ж ви любите привертати увагу, є епатажною натурою, оберіть для себе більш сміливі відтінки: баклажан, лавандовий, фіалковий, колір морської хвилі, фіолетовий.

модні відтінки волосся 2016

Ще одна новинка 2016 – перевернуте омбре, у цій техніці фарбування висвітлюють корені, а кінчики фарбують у темні відтінки: звичне омбре навпаки.

Холодні відтінки – це актуально

В цьому сезоні особливою популярністю користуватимуться холодні відтінки: гіркий шоколад, кава-глясе, морозний каштан, попелясті переливи, мідний рудий. На мідних відтінках зупинимось окремо, оскільки вони - справжній тренд 2016 року.

модні відтінки волосся 2016Отож, теплий рудий, червоний, морквяні переливи - все це відходить на другий план, адже в моді глибокі холодні металеві відтінки: мідний, бронзовий. Якщо вам хочеться зробити колір ще більш багатим, можна додати окремі рубінові вкраплення, які проявлятимуться лише на сонці.

Холодний блонд

Вплив «холодної течії» відобразився і на блонді: в лідерах благородні платиновий та попелястий відтінки. І жодного натяку на жовтизну.

Також, блондинки можуть додати волоссю світлі ягідні тони – легкі рожеві, вишневі, які в будь-якому разі не мають виглядати картато, перебираючи акцент на себе, а лише доповнюючи платиновий відтінок, роблячи зачіску особливо цікавою.

модні відтінки волосся 2016Попелястий

Холодний попелястий, срібний, як і годиться, залишається в моді на ряду з іншими холодними відтінками. Цей сміливий відтінок гучно заявив про себе ще в 2015 і залишається актуальним і на далі. Незважаючи на те, що багато вважають, що попелястий старить, висока популярність трендового відтінку спростовує цю гіпотезу.

Натуральний – в моді

Натуральність – основний тренд вже кілька сезонів поспіль. Якщо ви не готові до кардинальних змін і бачите красу у простоті – тоді оберіть натуральний відтінок, який пасуватиме до вашого відтінку шкіри.

Будьте в тренді!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас