Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Палітра міжсезоння: чим розбавити гардероб

Палітра міжсезоння: чим розбавити гардероб

Зима вже пройшла, причому не тільки за календарем. Кожен новий день все більше радує підвищенням температури і першими теплими променями. За час зими ми і так втомилися від постійних тіней навколо – все навколо сіре, невиразне і таке непримітне. І це стосується не тільки природи, а й гардероба основної маси людей.

Пора прокидатися від зимової сплячки, і трохи свіжих нот або пара яскравих акцентів допоможуть швидше забути про зимову нудьгу і позбутися весняної депресії. Жінки мають прикрашати навколишній світ собою, і пару обновок в гардеробі потрібного кольору перетворять ваш повсякденний образ. Чим освіжити свій гардероб? Наприклад, новим шарфиком, яскравою блузою, спідницею, парою незвичайного взуття. При цьому в інтернет магазині Бомбей можна купити зручну туніку свіжого відтінку за доступною ціною, яка стане на міжсезоння відмінним доповненням до повсякденного гардероба.

Які кольори вибирати?

Якщо взяти всю безліч актуальних для весни відтінків і розташувати в порядку «процвітання», тоді їх буде легко запам'ятати. А весняна палітра виглядає приблизно наступним чином:

Колір морської хвилі

На зміну м'ятному кольору, що дуже полюбився всім і вже встиг трохи набриднути, приходить більш насичений колір «морської хвилі». Він також наповнить образ весняним настроєм, надавши ніжності і чарівності вашому образу.

Індиго

Якщо уявити собі глибоке чисте озеро, тоді глибина вод відкриє перед вами всю красу і глибину цього кольору. Футболка або сукня такого насиченого синього кольору допоможе освіжити образ і додасть вам таємничої загадковості.

Малахіт

Неймовірно красивий глибокий відтінок зеленого, що служить своєрідним компромісом між невагомою поетичністю і практичністю, стане ідеальним варіантом як для роботи, так і для відпочинку.

Фуксія

Соковитий і красивий колір – він з легкістю освіжить і наповнить енергією будь-який, навіть самий стриманий наряд. Носити його варто лише впевненим в собі дівчатам, інакше він може «загубитися».

Кардинал

Шляхетний і універсальний відтінок яскравого насиченого червоного кольору, який підходить під будь-який кольоротип зовнішності – безпрограшний варіант для цієї весни. Серед асортименту сучасних магазинів можна знайти як гарні блузки або сукні, так і спідниці або піджаки цього модного відтінку.

Золотистий

Легкий ненав'язливий блиск золотистого, такий іскристий, теплий і свіжий – найкраща прикраса будь-якого образу. З шарфиком, аксесуарами або екстравагантними декоративними деталями на одязі цього кольору ви будете виглядати по-весняному свіжо, ошатно і привабливо.

Чорничний

Відмінна альтернатива класичному чорному кольору, яка допоможе урізноманітнити і освіжити повсякденний гардероб.

Не секрет, що яскраві кольори допомагають впоратися з нудьгою. Будьте різною, залишаючись вірною самій собі і своєму стилю, і тоді відмінний настрій цієї весни вам забезпечено.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас