Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні шпалери 2016 року

Модні шпалери 2016 року
 

Хочеться оновити інтер'єр? Для цього не потрібно робити капітальний ремонт, а досить лише небагато змінити загальний фон і додати пару цікавих акцентів. Все це можна зробити, просто переклеївши шпалери. Але перш за все вам потрібно вибрати з величезної кількості варіантів – сучасні магазини пропонують дійсно широкий вибір інтер'єрних шпалер. Що ж буде модно в цьому році?

Для кухні

У більшості сучасних квартир в нашій країні переважають кухні невеликого розміру. Візуально розширити простір, зробити кухню просторішою і світлішою допоможуть світлі і пастельні тони. Хочеться чогось свіжого і оригінального? Тоді зверніть увагу на шпалери світлих тонів з невеликим квітковим орнаментом. Не менш популярні і шпалери в етнічному стилі – зображення Африканських орнаментів та візерунків Середньої Азії додадуть пікантних ноток вашій кухні.

Не менш популярні і шпалери компаньйони – комбінація декількох контрастних тонів або фактур додасть незвичайних акцентів. Це рішення набуває все більшої популярності, і найближчими роками цей тренд точно не вийде з моди. До того ж таке розмаїття навряд чи вам швидко набридне.

Для вітальні

Так як цей рік – рік Вогняної Мавпи, головним кольором цього року є червоний, та його різні варіації. Якщо говорити про модні відтінки в оформленні віталень, то на піку популярності як спокійні пастельні тони, так і всілякі варіанти червоного – від ніжно-рожевого і оранжевого до бордового і теракотового відтінків. Як це поєднувати? Тут є кілька варіантів:

- Перший – використовувати в оформленні стін шпалери компаньйони, що так полюбилися всім і дозволять цікаво і незвично виділити різні зони в кімнаті;

- Другий - вибрати шпалери з етнічним орнаментом в строкатих тонах і обставити кімнату спокійними нейтральними меблями;

- Третій – не забуваємо про 3D шпалери, вони все також в тренді, для цього оформляємо три стіни в спокійному тоні, а четверту прикрашаємо 3D малюнком.

Головне – не переборщити з кольорами, щоб вам було затишно в новій обстановці, все ж червоні відтінки вважаються агресивними.

Для дитячої

Якщо раніше було прийнято оформляти дитячі кімнати в яскравих тонах, то сучасні дизайнери приміщень пішли трохи далі і вирішили трохи поспостерігати за сучасними дітьми. Як результат, їм вдалося з'ясувати, що замість всіляких завитків, квіточок і пейзажів на стінках, дітям набагато більше подобається розглядати зображення тварин. Причому, не намальованих, а саме справжніх. Звідси і з'явився новий тренд - 3D шпалери для дитячої із зображенням живої фауни.

Але не варто перевантажувати психіку дитини, обклеюючи всі стіни різними тваринами. Нехай це буде одне красиве зображення на всю стінку поруч з ігровою зоною, а все інше краще оформити в спокійних тонах, щоб, лягаючи спати, ваш малюк міг розслабитися і добре відпочити.

Міняти обстановку навколо себе час від часу дуже корисно. У слід за такими невеликими змінами часто наступають і більш глобальні цікаві зміни в житті. Хочете чогось нового? Можливо, пора почати з оновлення власного будинку?!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас