Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як прикрасити будинок улюбленими фотографіями?

Як прикрасити будинок улюбленими фотографіями?
 

Фотографії своїх діток, відпочинку в мальовничих куточках батьківщини і зарубіжжя, знімки з сім'єю і друзями – все це наші скарби, які ми зберігаємо все життя, і час від часу переглядаємо. Але навіщо зберігати їх в коробках і альбомах, які припадають пилом у шафі? Чи не краще прикрасити ними свій будинок? Далі ми підкажемо вам кілька ідей, як це зробити!

Колаж з фотографій

Є два способи зробити такий колаж. У першому випадку вам потрібно купити фоторамку великого розміру або таку що складається з декількох маленьких (так звана мультифоторамка) і помістити в неї улюблені знімки. У мультіфоторамку можна вставити фотографії як вони є. Для виготовлення колажу в одній великій фоторамці використовуйте ватман як основу, яку потрібно обклеїти улюбленими знімками, можна додати написи або декор в стилі декупажу. Ватман вставте в велику рамку, і інтер'єрна прикраса готова!

Другий варіант – купити кілька фоторамок, різних за розміром і розмістити їх з фотографіями як би у випадковому порядку, але щоб вони утворювали один елемент декору. Або ж ви можете замовити друк улюбленої фотографії великого розміру, наприклад, на полотні, розбивши її на кілька фрагментів, кожен з яких поміщається в окрему фоторамку, але на стіні вони утворюють загальну картину.

Гірлянда з фотографій

Особливо добре виглядатиме така прикраса в дитячій. Роздрукуйте невеликі фото і прикріпіть їх на стрічку. Для цього на стрічку нашийте маленькі шматочки одного боку липучки, з тильного боку кожної фотографії за допомогою клею прикріпіть такі ж маленькі шматочки, тільки другої частини липучки. Прикріпіть фотографії до стрічки і розтягніть її в будь-якому місці обраної кімнати. Простір між фотографіями на стрічці можна заповнити ще якимось декором – тут вже справа за вашою фантазією.

Магнітні фото

Цю ідею також можна реалізувати двома способами. При цьому улюблені фото прикрашатимуть ваш холодильник і інші металеві поверхні в домі. Найбільш простий спосіб – це замовити друк фотографій на магнітах в поліграфічній студії і прикрасити готовими магнітиками обрану поверхню.

А більш складний спосіб полягає в тому, щоб роздрукувати вибрані фотографії, наклеїти їх на картон, вирізаний точно за розміром знімка, а потім приклеїти ззаду на картон магнітик. Такий спосіб потребує більше часу і сил, проте ви можете роздрукувати і вирізати фотографії будь-яких розмірів і форм.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас