Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пейнтбол – чудова ідея для незабутніх вихідних!

Пейнтбол – чудова ідея для незабутніх вихідних!

Сьогодні існує безліч способів весело і з користю провести дозвілля. Серед них особливою популярністю користується пейнтбол – гра, яка стрімко увійшла в наше життя і набуває все більшої популярності серед шанувальників активного відпочинку. Що таке пейнтбол? – Це море емоцій і вражень, незабутній відпочинок, адреналін і заряд позитиву на весь наступний робочий тиждень.



Пейнтбол – це завжди чудовий настрій, незалежно від результатів гри. Ви шукаєте спосіб весело та з користю провести час в дружній компанії, яка обожнює активний відпочинок? Тоді вам у спортивно-відпочинковий комплекс «BNB», адже пейнтбол у Львові від клуба BNB – це ваш найкращий вибір.

Чому саме комплекс «BNB»?

Професійна команда комплексу пропонує вам поринути у захоплюючий світ гри та незабутніх вражень. На найкращим чином обладнаних майданчиках для дорослих та дітлахів віком від шести років ви проведете час весело, активно відпочиваючи та заряджаючись енергією. Також, тут на вас чекає смачна їжа, кейтерингові послуги. Думаєте, де провести незабутній корпоратив, або бомбовий день народження? Годі вагатися, вам у комплекс спортивного відпочинку «BNB»!

Спортивно-відпочинковий комплекс «BNB» пропонує для своїх клієнтів три пейнтбольні майданчики (один на 20 осіб і два майданчики на 10 осіб), 150 комплектів найсучаснішого та високоякісного обладнання, комфортні альтанки з мангалами й казанками, в яких ви можете приготувати смачні страви на відкритому повітрі. Також, тут вам запропонують цікаві пейнтбольні сценарії для максимально високої якості вашого відпочинку, незабутньої гри. А для наймолодших відвідувачів – затишний дитячий майданчик із гойдалками, пісочницею та ігровою зоною. Відпочивайте усією сім’єю у спортивно-розважальному комплексі «BNB»!

Дитячий пейнтбол

Не знаєте, як відірвати своє чадо від комп’ютерних ігор? Запропонуйте дитині цікаве дозвілля – захоплюючу гру у пейнтбол з ровесниками у спортивно-відпочинковому комплексі «BNB». Пейнтбол для дітлахів від шести років тепер став можливим завдяки спеціальному дитячому обладнанню ТМ JT Splat Master від компанії Kee Action Sports – провідного виробника в даній сфері. Ваші діти неодмінно будуть у захваті! Спеціально облаштована пейнтбольна площадка для дітей, маски, дитяча форма і обладунки, захоплююча гра і шквал емоцій – все це не залишить вашу дитину байдужою!

Проведіть незабутнє дозвілля з користю! Завітайте в спортивно-відпочинковий комплекс «BNB» та зарядіться позитивними емоціями.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас