Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Творчі ідеї: що можна зробити зі старих вікон?

Творчі ідеї: що можна зробити зі старих вікон?
 

Набридли старі вікна? Не поспішайте їх викидати, зі старих віконних рам можна зробити безліч цікавих і оригінальних речей, як для декору інтер'єру власного будинку, так і для дачі або заміського будиночку. Цікаво? Що ж, не будемо мучити, і пропонуємо надихнутися деякими незвичайними переробками зі старих вікон, які напевно не залишать вас байдужими.

Для домашнього інтер'єру

Штучно зістарені рами можуть стати прекрасним декором інтер'єру в стилі лофт або в вінтажному стилі, а ще стати оригінальною рамочкою для чорно-білих фотографій близьких і коханих людей. В такому оформленні ваші улюблені знімки виглядатимуть неперевершено.

що зробити зі старих вікон

З іншого боку, можна змайструвати дуже цікавий і незвичайний маленький журнальний столик, в який ви зможете зручно скласти улюблені журнали і газети. Вельми оригінальне рішення, яке допоможе позбутися від преси, що захаращує стіл, і при цьому такий столик вже точно стане головною прикрасою вашої вітальні.

що зробити зі старих вікон

А ось ідея, яка мене просто підкорила – з чотирьох створок старої рами можна зробити ось таку милу й оригінальну клітку для вашої улюбленого папужки або канарки. Така клітина стане справжньою окрасою кожного будинку, чи не так ?!

що зробити зі старих вікон

Ідеї для дачі

Старими віконними рамами можна просто прикрасити простір навколо, трохи освіживши їх вигляд і повісивши на глуху стіну будинку або просто на гілку дерева.

що зробити зі старих вікон

А ще зі старих вікон можна змайструвати справжню альтанку, в якій буде так приємно пити чай з рідними, читати книгу або просто відпочивати. До речі, приблизно за таким же принципом деякі умільці будують і справжні теплиці, в яких потім взимку-навесні можна виростити щось свіже і смачне.

що зробити зі старих вікон

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас