Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Знайти ідеальну квартиру для кожного члена родини не так легко

Знайти ідеальну квартиру для кожного члена родини не так легко

Багатьом з нас здається, що обрати квартиру для купівлі – завдання не дуже складне, були б гроші. Але на практиці все може бути не так просто, особливо якщо хочеться догодити кожному в родині.



Сьогоднішній ринок житлової нерухомості пропонує громадянам безліч цікавих варіантів. Квартири на вторинному ринку, сучасні нові житлові комплекси, популярні таунхауси та великі будинки на декілька поверхів з власною земельною ділянкою. Спробуйте самі скористатись пошуком новобудов ЛУН.ua у потрібному місті, налаштувавши систему фільтрів. Очевидно, що потенційний покупець квартири постає перед досить складним вибором, особливо якщо потрібно догодити кожному члену родини. Що радять експерти?

Визначитись з бюджетом

Головний фактор, від якого потрібно відштовхуватись при виборі квартири для купівлі – це, без сумніву, доступний бюджет. Експерти не радять суттєво перевищувати зазначену суму, аби не мати довічні борги і не переплачувати за відсотками по кредиту.

Визначившись, яка саме сума грошей може бути витрачена на власне житло, можна переглядати пропозиції в зазначеному ціновому сегменті. Це значно звузить коло пошуку, особливо якщо потрібна недорога квартира.

Врахувати потреби кожного

При виборі квартири важливо заздалегідь визначити основні критерії пошуку. Якщо мова йде про велике місто, бажано, щоб дорога до місця роботи не займала багато часу, отже, вибір районів буде не досить великим. Для родини з дітьми надзвичайно важливо, аби поряд з комплексом був дитячий майданчик, а також дитячий садочок і школа.

Не менш важливим є безпосередній вибір конкретної квартири. Безперечно, кількість кімнат та загальна площа залежать від бюджету. Проте якщо житло купується для великої родини, бажано, щоб у кожного члена сім’ї була якщо не окрема кімната, то хоча б власний простір. Експерти радять також звертати увагу на поверх, на якому розташована квартира. Якщо житло купується для людей похилого віку, не варто обирати верхній поверх. Стосується це і сімей з маленькими дітьми, де щодня доведеться виходити на прогулянку з дитячим візочком. З іншого боку, якщо ви давно мріяли про мальовничий краєвид з власного вікна, не варто відмовляти собі у цьому задоволенні, обирайте найвищий поверх.

Обрати декілька варіантів

Врахувавши побажання кожного члена родини, варто обрати декілька варіантів квартир у потрібному ціновому діапазоні. Після цього слід особисто оглянути обране житло, познайомитись з районом і на сімейній раді обрати один остаточний варіант. Такий підхід дозволить підібрати ідеальну квартиру, яка буде подобатись кожному члену сім’ї.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас