Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні весільні тренди 2016/2017 року

Модні весільні тренди 2016/2017 року
 

Деякі пари вже зараз починають планувати власне весілля на наступний 2017 рік, а багато – якраз готуються до майбутнього весілля найближчим часом. Якщо і ви вже плануєте своє власне торжество, тоді саме для Вас ми підготували свіжу добірку актуальних новинок і трендів нинішнього і майбутнього весняно-літнього сезонів – 2016 і 2017 року. Адже оцінюючи покази мод знаменитих дизайнерських будинків, можна сказати одне – всі тренди, які популярні в цьому році, залишаться актуальними і в наступному.



Колекцію трендів 2016 року, що складається з суконь пастельних тонів, мінімалізму, глибоких вирізів в зоні декольте та інших трендів, найближчим часом поповнять чотири нових сміливих новинки...

Баска

Зробити силует більш виразним, і надати трохи об’єму сукні нареченої дизайнери вирішили за допомогою баски. При чому, в одних моделях вона має цілком традиційний вид, в інших же подовжена, виступаючи радше в ролі верхньої спідниці або однієї зі спідниць в каскаді воланів і складок.

Сміливі наречені 2016/2017 вибирають сукні зі спідницею незвичайного крою. Звичайно, таку сукню навряд чи можна назвати зручною, та все ж вона буде куди комфортнішою для жіночих ніжок. Як варіант, спідниця сукні спереду може бути вкорочена, а довгий шлейф сукні ззаду зробить ваш образ більш загадковим і цікавим.

Відкриті плечі

В продовження моди цього літа відкриті плечі стають актуальними і в весільній моді. Трохи оголене плече може виглядати як трохи грайливо, так і досить ніжно і привабливо, саме тому цей тренд такий популярний серед сучасних наречених.

З іншого боку, якщо ви маєте більш консервативні погляди на наряд нареченої, все одно потрібно будь-яким іншим чином звернути увагу на плечі нареченої – вишивка, кейпи, волани і незвичайний крій. Все це допоможе виділити вашу сукню серед сотень інших, при цьому, не затьмаривши власну красу.

Брюки

Чудовою альтернативою традиційній весільній сукні можуть стати прості брюки. Брючні весільні костюми – знову на піку популярності в найближчі пару років.

Об'ємні аплікації

Об'ємна вишивка та аплікації на вашому весільному вбранні можуть додати жіночності і ніжності вашому образу. При цьому мереживо поступово відходить на другий план, поступаючись місцем красивим і незвичайним об'ємним 3D квітам, якими дизайнери поспішили прикрасити зону декольте, шию, руки і плечі наречених.

Будьте щасливі і чарівні в такий особливий день у вашому житті!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас