Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Урізноманітнюємо домашній інтер’єр за допомогою картин і фото

Урізноманітнюємо домашній інтер’єр за допомогою картин і фото
 

Безперечно, гармонійно облаштований інтер’єр дому – це справжнє натхнення для його мешканців. Особлива атмосфера досягається в оселі завдяки маленьким, але важливим деталям: елементи декору, правильно підібраний текстиль, квіти, красиві картини… Все це вдихає життя в інтер’єр помешкання, адже навіть найдорожчий ремонт, зроблений за останнім писком моди, може виглядати прісно і нецікаво, якщо бракуватиме таких важливих деталей.



Чудовий спосіб додати стилю та ексклюзивності помешканню – красиво розмістити картини і фото. Якісний друк ваших фото на полотні, картини на замовлення, портрети у стилі поп-арт – все це та багато іншого пропонує компанія Арт-Холст, яка не лише надрукує будь-яке зображення на полотні, а й стилізує його на ваш смак. Картини на замовлення будуть виготовлені у короткі терміни, а головне – робота буде зроблена на найвищому рівні. Адже друк картин на полотні наближений до технології створення рукотворної роботи художника, здатний передати настрій зображення.

Додайте живих ноток інтр’єру

Образотворче мистецтво у всіх його проявах – чудовий спосіб урізноманітнити будь-яке приміщення, додавши стилю та витонченості навіть найбанальнішому інтер’єру. Проте, користуватись таким, на перший погляд, простим інструментом для збагачення атмосфери дому, теж потрібно вміти. Адже навіть найпрекрасніші картини і найбільш емоційні фото можуть стати дисонансом вашого інтер’єру, якщо вони розміщені невдало.

Перед тим, як вибрати полотно для свого інтер’єру, оцініть його загальний стиль. Наприклад, якщо він виконаний за всіма правилами мінімалізму – тут звичайні репродукції аж ніяк не впишуться. Зате вдало підібрана гравюра, або ж мультипанель у сучасному стилі цілком прикрасять такий інтер’єр. В більш класичному помешканні гармонійно виглядатимуть споглядальні пейзажі, жанровий живопис, сімейні фото в вишуканих рамках. Можна додати трохи спогадів і родинної історії, розмістивши фото, наприклад, ваших бабусі і дідуся (можливо збереглись фото давніших поколінь), мами й тата, а потім вашу сімейну світлину у хронологічному порядку. Буде красиво, якщо рамки до усіх цих фото будуть в одному стилі.

Обираючи полотна для того чи іншого інтер’єру, оцініть також його загальну «завантаженість», адже у приміщенні, де багато масивних меблів, пишні гардини, багато елементів декору, активні шпалер – картини чи фото будуть вже не прикрашати інтер’єр, а просто захаращувати його. Постарайтеся відчути ту тонку грань, коли деталі інтер’єру справді доповнюють одна одну, а де починають сперечатися за лідерство, втомлюючи око та перевантажуючи атмосферу оселі.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас