Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Підбираємо туфлі до сукні

Підбираємо туфлі до сукні

Сказати, що туфлі є важливою частиною гардеробу – це не сказати нічого. Взуття здатне створити образ, стати його родзинкою і, одночасно, може зіпсувати весь look, якщо підібране неправильно. Тому, коли у вас стоїть завдання купити нові туфлі, до нього потрібно поставитися з усією відповідальністю. Маючи необхідні знання та додавши трохи творчості, ви зробите покупку взуття дійсно вдалою, поповнивши свій гардероб цінним елементом, а не просто черговою річчю, яку нема з чим носити.

Поєднуємо взуття з сукнями

За допомогою сукні можна створити не тільки жіночний романтичний образ, але і строгий діловий, або недбалий вуличний, або навіть спортивний. І саме взуття дуже сильно допомагає нам в цьому.

Кежуал, романтика, діловий стиль...

Погодьтеся, що сукня – це завжди жіночно, навіть в поєднанні з кросівками. До речі, саме таке поєднання сьогодні пропонують нам стилісти і дизайнери. Красиве і зручне трикотажне платтячко довжини міді, або довга сукня-сарафан + стильні кеди – оптимальне поєднання для будь-якого приводу. Якщо для вас такий ансамбль дуже незвичний, можна підібрати зручні балетки, які залишаються актуальними в цьому сезоні, туфлі або шльопанці на низьких підборах, або взагалі без них.

Що стосується романтичних образів, тут, звичайно, більш актуальним стає модельне взуття на підборах, яке підкреслить витонченість і жіночність фігури. У цьому сезоні особливо актуальні класичні «човники» з гострим носком стриманих тонів. Мода на екстремальної висоти каблук і «гламурний» стиль відійшла, сьогодні в тренді елегантність. Підкресліть романтичний образ стриманими туфлями, і ви будете виглядати вишукано і аристократично.

Діловий стиль диктує свої правила: стриманість тут на першому місці. Більш закриті моделі, стійкий каблук, спокійні кольори... Одночасно, якщо дрес-код не дуже строгий, саме за допомогою взуття можна внести родзинку в свій стриманий діловий образ, розбавивши його, наприклад, елегантністю туфель на шпильці, або веселими яскравими варіантами.

Основні правила

Що стосується загальних правил, при поєднанні одягу і взуття не забувайте про кольорову гаму. Взуття може або м'яко входити в загальний ансамбль відтінків, або виділятися яскравим акцентом. Якщо ви хочете зробити акцент в образі, не переборщіть, досягти потрібного ефекту краще за допомогою однієї деталі: яскраве взуття, або активна біжутерія, або, наприклад, екстравагантна, велика сумка – але не все відразу.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас