Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеальне взуття для міжсезоння, яке воно?

Ідеальне взуття для міжсезоння, яке воно?

Літо в самому розпалі, сонце радує нас теплими і сонячними днями, але це зовсім не привід забувати про прийдешнє міжсезоння. Тим більше, що на це є як мінімум 2 причини: по-перше, зараз можна купити відмінні речі і взуття ще за торішніми цінами, а може ще й зі знижкою, а по-друге, є час повибирати і замовити саме те, що хочеться , а не купувати в запарці те, що є, тому що вже дуже терміново треба.



Як же вибрати ідеальне взуття для міжсезоння? Найкращим варіантом для осені заслужено вважають жіночі черевики і ботильйони – без них не обходиться жодна сучасна жінка. З одного боку, це взуття закрите і не дає ніжкам мерзнути, з іншого – досить невисоке і легке, завдяки чому дарує максимум комфорту і свободу руху. На сьогоднішній день існує величезна кількість різноманітних моделей витончених черевичків на низькому ходу і елегантних ботильонів, які зроблять ваш образ більш вишуканим. Як не розгубитися у виборі?

Класичні моделі демісезонного взуття мають висоту до щиколоток, проте така висота підійде не всім. Так, невисоким дівчатам стилісти рекомендують вибирати взуття вище щиколоток або більш відкритий варіант, наприклад, з глибоким вирізом спереду – таке взуття на відміну від класичного варіанта візуально не буде зменшувати зріст.

Якщо ви протягом дня багато рухаєтеся, тоді зверніть увагу на жіночі черевики на танкетці – в них ваші ніжки в кінці дня не нагадають вам, скільки кілометрів ви сьогодні пробігли по місту. Проте взуття на танкетці не варто купувати, якщо у вас занадто худі ніжки – вонопідкреслить вашу худобу, в цьому випадку краще підшукати зручні черевики на низькому ходу.

Звання найкомфортнішого взуття гідно належить виробам з натуральної шкіри. Якщо є можливість, купіть краще одну пару шкіряних ботильонів, ніж дві зі шкірозамінника. Можу порадити чудовий сайт, сама недавно купила тут пару ботильонів на осінь і залишилася дуже задоволеною. Справа в тому, що на сайті можна придбати готові моделі або замовити індивідуальний пошив за тією ж вартістю, якщо ніжка у вас не стандартна.

Наймоднішими майбутньої осені залишаються ботильйони або короткі чобітки на товстому каблучку – в такому взутті, якщо воно якісне, ніжки відчувають себе чудово, і практично не втомлюються. Найкраще брати такі черевики на середньому каблуці, але якщо почуваєтеся в них не так комфортно, тоді сміливо вибирайте пару чобітків на більш низькому або висмокому каблуці зі зручним підйомом.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас