Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Які пральні машинки ламаються найчастіше?

Які пральні машинки ламаються найчастіше?
 

Пральна машинка – це техніка першої необхідності, яка купується відразу ж при переїзді на нову квартиру разом з плитою та холодильником. Зробити правильний вибір – зовсім не просто, адже всім хочеться, щоб покупка прослужила якомога довше, без збоїв і поломок. Які ж моделі найчастіше потрапляють в ремонт пральних машин і як уникнути цього?



Сучасні магазини техніки пропонують величезний асортимент пральних машин від різних виробників, тільки найпопулярніших налічується більше 20, кожен з яких пропонує великий модельний ряд машинок, що відрізняються своїми габаритами, можливостями і ціною.

Якщо запитати у майстра з ремонту пральних машин, які машинки ламаються частіше за все, відповідь буде досить однозначною – ті, за якими неправильно доглядають або експлуатують неналежним чином, хоча і неякісна збірка також може швидко вивести техніку з робочого стану. Найпоширенішими причинами поломки пральної машинки є:

- Неправильне підключення машинки – це призводить не тільки до поломки, але і до часткового відключення деяких важливих функцій, як aquastop;

- Регулярне перевантаження барабана – якщо машинка розрахована на певне завантаження, не варто цим нехтувати і намагатися утрамбувати все по максимуму;

- Використання низькоякісних засобів для прання – накип зовсім не міф, він дійсно може привести до поломки машини;

- Неправильний вибір режиму прання або, чим ще страждають деякі господині, перемикання режиму в процесі прання – це призводить до збою робочої програми і може викликати критичну помилку і серйозну поломку техніки.

Якщо говорити про поломки, що не залежать від правильності експлуатації, тоді за статистикою на першому місці за поломками стоять пральні машини в пластиковому корпусі. Це, як правило, невеликі машинки, але навіть при дотриманні всіх умов правильної експлуатації і відсутності перевантажень, вони досить часто ламаються. Пластик – досить крихкий матеріал, і не може тривалий час витримувати перевантаження барабана при віджиманні.

Слідом за машинками з пластиковим корпусом йдуть дешеві і низькоякісні моделі без системи захисту від протікання. Економлячи на цьому, ви ризикуєте тим, що під час прання невелика кількість води може протекти, потрапивши на мікросхему, і викликати небажані наслідки. У всіх інших випадках найчастіше причиною поломки пральної машинки є сама людина і її недбале ставлення до техніки.

Запам'ятайте – правильно обрана машинка і коректна експлуатація дадуть прослужити будь-якій машинці не один рік!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас