Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Онлайн запис до лікаря – просто, зручно і надійно

Онлайн запис до лікаря – просто, зручно і надійно
 

Як ми зазвичай шукаємо хорошого лікаря? Все просто – спочатку телефонуємо рідним, запитуємо, хто кого порадить, потім, якщо підходящої кандидатури не знайшлося, розпитуємо колег на роботі, друзів і просто знайомих. Якщо таким чином знайти потрібного фахівця не вдалося, тоді на удачу звертаємося до найближчої клініки, державної або приватної – це вже особистий вибір кожного.

Але ж в мережі щодня з'являються сотні нових проектів, здатних значно спростити життя в будь-якій сфері, і медицина – вже точно не виняток. Так, сьогодні знайти відповідного фахівця і записатися на прийом можна, не виходячи з дому чи офісу. Прооте чому сьогодні краще шукати відповідного лікаря онлайн?

Все просто, подумайте самі – як часто, знаходячи лікаря за рекомендаціями знайомих, ви залишалися незадоволеними його роботою чи рекомендаціями. Якщо цей фахівець допоміг у вирішенні однієї проблеми знайомому, то це зовсім не означає, що він також має багато досвіду у вирішенні вашої проблеми.

Що дає онлайн сервіс? Перед тим, як вибрати фахівця і записатися на прийом, ви можете почитати відгуки про нього, дізнатися реальні думки різних людей і подивитися, хто з якими проблемами звертався і скільки пацієнтів готові дати позитивний відгук за результатами лікування схожої проблеми.

Плюс, орієнтуючись на вибір лікаря виключно за рекомендаціями друзів, рідних і знайомих, ви значно звужуєте коло пошуку, як результат – деякі дійсно досвідчені і хороші фахівці залишаються поза увагою. Тільки уявіть, на сьогоднішній день в Києві налічується більше 500 клінік, в яких працює більше 3000 різних фахівців, як ви думаєте, скільки з них знаєте ви і ваші знайомі ?!

Уявімо і іншу ситуацію – ви знайшли підходящого вам спеціаліста, пройшли у нього курс лікування і залишилися задоволені, потім через якийсь час з'явилася необхідність знову звернутися до нього і, прийшовши в ту ж клініку, ви виявляєте, що цей лікар тут вже не працює . Де тепер шукати контакти? Звичайно ж, в мережі, і онлайн сервіс пошуку лікарів тут допоможе не тільки знайти потрібного лікаря, але і записатися на прийом до фахівця.

Потрібен хороший фахівець? Спробуйте записатися до лікаря онлайн, що, до речі, абсолютно безкоштовно, і ви здивуєтеся, скільки часу, сил і засобів вам вдасться зберегти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас