Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати на новосілля

Що подарувати на новосілля
 

Купівля нового житла і переїзд – важливі етапи в житті кожної родини, і цю знаменну подію завжди прагнуть відзначити в колі найближчих друзів і рідних. Вас запросили на новосілля і ви не знаєте, що піднести в подарунок? Що ж, тоді ця стаття для вас, а ми постараємося допомогти в цьому непростому виборі.



Якщо губитеся в здогадах і нічого не можете придумати, постарайтеся пригадати, про що вам говорили друзі останнім часом, напевно вони не раз озвучили свої бажання. Якщо згадаєте хоча б щось, сміливо купуйте, і ви потрапите в точку. Не можете придумати нічого оригінального? Тоді загляньте на сайт інтернет-магазину ZaPodarkom - www.zapodarkom.com.ua - тут ви знайдете безліч речей, які неодмінно порадують господарів і не раз знадобляться на кухні, про що вам після ще й подякують неодноразово.

Як правило, дорогі подарунки на новосілля можуть подарувати рідні, наприклад, щось з побутової техніки. Хочете подарувати щось вартісне? Тоді зверніть увагу на дрібну побутову техніку, яка стане вірним помічником в повсякденних справах, але при цьому не коштує захмарних грошей. Відмінним подарунком може стати електрочайник, кавоварка, блендер, міксер, фен або праска.

Якщо новосілля святкують ваші близькі друзі, то від надмірно дорогого подарунка краще відмовитися і вибрати щось корисне і практичне. Це може бути набір келихів, комплект постільної білизни, набір приладів для готування, сковорідка або навіть просто рушник або плед. Все залежить від вашого бюджету і потреб господарів.

Останнім часом, нові господарі житла перейняли вельми корисну західну традицію: перед тим, як запросити на новосілля, складають wish-list – список бажаних подарунків, до якого входять як зовсім бюджетні варіанти, так і просто потрібні речі, і гості можуть вибрати, що подарувати, виходячи з власного бюджету або купити необхідну річ в складчину.

Чого не варто дарувати? Це особисті речі, хоча б тому що святкуєте ви новосілля, і вже саме свято має на увазі, що потрібно щось принести в будинок. Не найкращим варіантом стане і якийсь декор в будинок, якщо звичайно ви не впевнені в тому, що саме цю річ хочуть господарі. І звичайно не варто дарувати книги, особливо з серії правильного харчування, книги рецептів, поради господарці з домоводства, побудови відносин, виховання дітей і т.п. Такий подарунок може бути просто сприйнятий неправильно.

Якщо хочете догодити господарям, в будь-якому випадку краще заздалегідь запитати, і вони вам точно підкажуть, чому вони будуть раді, і що їм стане в нагоді в господарстві. Зрештою, це не день народження і не Новий Рік, коли чекають сюрпризів, тут головне, щоб подарунок був корисний.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас