Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що має бути в жіночій косметичці влітку?

Що має бути в жіночій косметичці влітку?
 

Нам хочеться виглядати на всі сто у будь-якій ситуації, в будь-якому місці, кожного дня. А для того, щоби досягнути цієї мети, застосовуємо маленькі секрети і маємо свої особливі інструменти. Звісно, жіноча сумочка, а точніше – косметичка, є тим місцем, де знаходиться важлива частина цих, власне, інструментів, які допомагають нам підкреслити та зберегти свій гарний вигляд протягом усього дня.



Природно, вміст косметички змінюється відповідно до пори року, адже всі ми знаємо про поняття «пересезонування» у косметиці, в холодну та спекотну пору нам потрібен різний догляд, ми вирішуємо різні завдання на шляху до досконалого вигляду. Як от, наприклад, взимку, зазвичай, боремось із сухістю шкіри, а влітку – прибираємо надмірний блиск і т. ін. Тож що має бути завжди під рукою влітку, як міняється вміст жіночої косметички в спекотну пору? Про це сьогодні поговоримо.

Правильний тональний засіб

Правильність вибору коригуючого засобу – половина справи у створенні бездоганного макіяжу. Адже свіжий, природній, рівномірний колір шкіри враз міняє наш образ. Та влітку, зрозуміло, не до важких тональних основ, а от легкий тональний флюїд на водній основі - те що треба. Невагома текстура флюїду ідеально підходить для спекотної пори – він не створює відчуття маски на обличчі - максимум комфорту без обтяження. Також, актуально, коли літній тональний засіб має сонцезахисні фільтри, які подарують шкірі надійний захист від ультрафіолету.

Пудра – це важливо

Влітку для багатьох завданням №1 стає усунення жирного блиску шкіри, адже спека активізує роботу сальних залоз, відповідно виділяється надміру шкірного сала. Пудра – це швидка допомога для нашого обличчя, яка вмить подарує шкірі матовість. Та влітку є свої правила вибору пудри. По перш, надавайте перевагу розсипчастим варіантам над компактною пудрою, в спеку вони більш актуальні. Знову ж таки, в літній період обирайте пудру із потрібним вам SPF. Якщо хочете підкреслити літню засмагу, або бажаєте надати шкірі красивий бронзовий відтінок, - візьміть спеціальну пудру з ефектом бронзування (шукайте позначку «Bronze»).

Перед тим як скористатися пудрою, не забудьте про матуючі серветки. Вони миттєво вбирають шкірний жир, повертають шкірі бажану матовість і звільняють пори – незамінна річ влітку.

Водостійка туш

Ще один літній must-have, особливо актуальною стає в ті дні, коли вам потрібно довго перебувати на літній спеці, ну і, звісно, у відпустці, коли водні процедури є частиною вашого дня.

Термальна вода

Стане справжнім подарунком для вашої шкіри в задушливий день. Освіжаючий, зволожувальний, заспокійливий ефект, а ще – мінеральний коктейль для шкіри. До того ж, термальну воду можна розпилювати на макіяж, і тоді він протримається довше і буде виглядати свіжо протягом всього дня!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас