Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Готуємося до зими – трендовий верхній одяг зима 2017

Готуємося до зими – трендовий верхній одяг зима 2017
 

Хоча літо тільки в розпалі, і всі думки тільки про майбутній відпочинок на морі з креветками, сонечком і відмінним настроєм, все ж забувати про майбутню зиму не радимо. Особливо зараз, в розпал літа, коли можна купити зимовий верхній одяг, як в інтернет магазині Міла Нова http://milanova.com.ua/shop/Puhoviki/index.html, з хорошою знижкою. Не знаєте що обрати на прийдешній сезон холодів? Ми розповімо, що вибрати і на які моделі звернути особливу увагу, щоб було не тільки тепло, а й актуально.



Модниці можуть зітхнути з полегшенням – цієї зими не доведеться робити вибір між комфортом і красою, тому що саме зручність, практичність і тепло є головними трендами майбутнього холодної пори року. У тренді будуть як улюблені багатьма пуховики, так і пальто, шуби, дублянки і куртки. Здорово, чи не так ?! А тепер поговоримо про нюанси...

Колір. Головним кольором зими вже зараз сміливо можна назвати чорний, але якщо вам цей колір здається занадто нудним, тоді можна віддати перевагу іншим, адже на піку популярності також будуть практично всі відтінки червоного – від бордового, до рожевого, або звернути увагу на новинку в кольоровій гамі зими 2017 року – жовтий колір, і всі його відтінки від карамельного і канаркового аж до оранжевого.

Фасон. Грубуваті і мішкуваті моделі з жорсткими лініями йдуть на другий план, а на першому з'являються асиметричність, непропорційність і багатошаровість. Також популярними залишаються моделі курток і пуховиків з трохи завищеною передньою лінією і приспущеною задньою.

Декор. Верхній одяг зими 2017 року багатий екстравагантними застібками, яскравою підкладкою, спеціально виставленою на показ, і вставками з інших матеріалів, особливо якщо мова йде про етнічні візерунки або трикотажні рукави і горловини. При цьому в моді як однотонні варіанти, так і строкаті поєднання насичених тонів і жакардовий принт, і це актуально для будь-якого виду виробу.

Деталі. Як уже згадувалося вище, головний тренд зими 2017 – комфорт і зручність. Тому дизайнери пропонують звертати особливу увагу на тканини і матеріали, з яких зроблено виріб. Головне, щоб вам було тепло і затишно, благо, сучасні матеріали здатні захистити і від сильного крижаного вітру, і від опадів, при цьому без створення додаткового об’єму або втрати форми, тому якість понад усе.

Як бачите, вибрати дійсно є з чого, напевно, це перша зима, коли кожна дівчина, навіть запекла модниця, бізнес-леді або активна спортсменка, зможе знайти для себе ідеальний варіант і бути в тренді.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас